Aktywne Wpisy
open_or_die +2294
Moja wieś nie zawiodła xD
Na 330 mieszkańców tylko 1 osoba oddała głos na kandydata z listy KO i bylem to ja xD
#wybory
Na 330 mieszkańców tylko 1 osoba oddała głos na kandydata z listy KO i bylem to ja xD
#wybory
tobaccotobacco +867
#wybory
Czapki z głów dla pracowni Ipsos, której exit poll niewiele się różni od obecnych wyników (piszę te słowa, gdy podliczonych zostało ponad 95% głosów). Dzięki ich rzetelnej robocie uniknęliśmy takiego festiwalu #!$%@?, jaki zafundowała Słowacji pracownia Focus raptem parę tygodni temu.
Czapki z głów dla pracowni Ipsos, której exit poll niewiele się różni od obecnych wyników (piszę te słowa, gdy podliczonych zostało ponad 95% głosów). Dzięki ich rzetelnej robocie uniknęliśmy takiego festiwalu #!$%@?, jaki zafundowała Słowacji pracownia Focus raptem parę tygodni temu.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Moja różowa nie chce się dokładać do wszystkich rachunków. W tej chwili opłaca tylko czynsz administracyjny 400 zł a ja spłacam kredyt mieszkaniowy, mieszkamy w wawie, płacę tez wszystkie rachunki za prąd, internet, podatek od nieruchomości. Teraz przyszlo rozliczenie za wodę, trzeba doplacic 700 zł. Myślałem że zrzucimy się po połowie a ona mi mówi że nie ma i że ona myślała że to facet jest tym trzonem rodziny. Zarabia na czysto prawie 3000, jej jedyny koszt to te 400 czynszu, jedzenie, bilet miesięczny i ona nie ma pieniędzy... jakieś protipy? #zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@AnonimoweMirkoWyznania: jak jest taka tradycjonalistka to niech oddaje całą wypłatę mężowi, bo w czasach, gdy facet był w 100% żywicielem, babki po prostu nie zarabiały. No i oczywiście dom musi lśnić, obiadek dwudaniowy zawsze czekać i głowa nigdy nie może zaboleć.
Co? xD jeśli tam mieszka, to koszty związane z mieszkaniem to też jej kwestia
Fundusz remontowy i czynsz to nie opłaty związane z własnością mieszkanie. Jeśli już tak myślimy to powinna jeszcze płacić za wynajem
Komentarz usunięty przez moderatora
Po drugie skoro nie idą opłaty po połowie to daj jej ultimatum, a potem zakończ wspólne mieszkanie. Jeśli to rozsadzi związek, to i tak pewnie by nie przetrwał, a ta relacja nie byłaby dla ciebie korzystna- odpowiedzialność i poczuwanie się w takich kwestiach wiele mówią o człowieku.
Komentarz usunięty przez autora