@Kremowka_z_Wadowic a wiesz jak działa zamek? Wpisz sobie w google;) jakbym chciał jak tej Mercedes to bym wbił przed busa. Ale OBY DWA pasy mają jechać, a nie jeden jedzie drugi stoi.
@MrMate: Tak, wiem. Ale u nas i tak to nie jest stosowane, widzisz że facet chce wjechać, robiąc dokładnie co ty. Tobie się udało, i już typa nie wpuścisz i jeszcze huehue bo go policja przytrzasnęła, dobrze mu tak ヽ( ͠°෴°)ノ
@Kremowka_z_Wadowic panie jest stosowane. Prawie cały Kraków/slask potrafi jeździć(5milionow zwężeń na budowach nauczył pokory) a tutaj warszawiak nie umie. Więc policja go nauczy. Jak nie marchewka to kijem. A ja z całego serca wspieram naukę tego pięknego zachowania.
#lublin obojętne czy coś się dzieje czy to przypadek, ale że wyja syreny alarmowe o 3 w nocy i żadnego info w żadnym tv czy radiu, a tylko na wykopie można potwierdzić że to nie alarm w scenicu sąsiada a ja nie mam halucynacji, to jest k---a śmieszne xD
https://youtu.be/vn1bGi1RU1M
#polskiedrogi #policja #mandat #drogi
Tylko pogratulować buractwa, jeszcze cię cieszyć że karma (-‸ლ)
Tobie się udało, i już typa nie wpuścisz i jeszcze huehue bo go policja przytrzasnęła, dobrze mu tak ヽ( ͠°෴ °)ノ