Wpis z mikrobloga

A co do tych tinderow itd.

Przeglądam sobie i widzę loszke, patrzę na zainteresowania "muzyka", myślę sobie - zajebiście w końcu będę miał z kim porozmawiać o programach DAW, progresji akordów pomiędzy skalami, podyskutować o zastosowaniu polyrythm w muzyce ()

Więc podbijam do niej i pytam:
-wiec interesujesz sie muzyką?
-tak, słucham rapu

I na tym sie zainteresowania kończą ehhhh (°°
H.....s - A co do tych tinderow itd.

Przeglądam sobie i widzę loszke, patrzę na zain...

źródło: comment_Nah1COnLJwkYJjnChgTLP2SE3z9Lt0kr.jpg

Pobierz
  • 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 22
porozmawiać o programach DAW, progresji akordów pomiędzy skalami, podyskutować o zastosowaniu polyrythm w muzyce

@Helsantonio_Montes: trochę chichram, bo sposób w jaki o tym piszesz i jak te rzeczy wymieniasz świadczy, że sam o teorii muzyki nie masz szczególnego pojęcia, tylko coś tam słyszałeś i powtarzasz myśląc, że mądrze brzmi xD
  • Odpowiedz
@Helsantonio_Montes trochę przesadzasz. To że ktoś się interesuje np modą, nie znaczy że musi znać różnice w składzie tkanin i sobie uszyc spodnie XD. Z drugiej strony masz rację, że często zrównuje się lubienie czegoś z zainteresowaniem, ale trochę brzmisz pretensjonalnie.
  • Odpowiedz
@Helsantonio_Montes: zobaczyłabym u Ciebie zainteresowanie muzyka i stwierdziłabym - ale super, będę mogła założyć duet i grać z kimś mini koncercik, ciekawe na jakich instrumentach gra i jaki ma wokal. Takie jest moja pierwsze skojarzenie z muzyką, nie jej produkcja.
  • Odpowiedz
  • 1
@Helsantonio_Montes Mireczku jeśli kiedyś znajdziesz taką dziewczynę na Tinderze z którą będziesz mógł podyskutować o DAWach, to daj znać, jestem ciekaw czy takie istnieją w takich aplikacjach ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz