Aktywne Wpisy
Zaczytanaa +500
smutny_login +180
To uczucie gdy trafiła się jakaś para na #badoo, i było pisanie do czasu aż nie napisałem że leczę krowy - para usunięta
Aż mi się przypomina speed dating na którym byłem i te reakcje na informację o tym co robię - bo one myślały że weterynarz to tylko od psów i kotów, one myślały że krów się w ogóle nie leczy
#przegryw #depresja #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #tinder #podrywajzwykopem
Aż mi się przypomina speed dating na którym byłem i te reakcje na informację o tym co robię - bo one myślały że weterynarz to tylko od psów i kotów, one myślały że krów się w ogóle nie leczy
#przegryw #depresja #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #tinder #podrywajzwykopem
Kierowca Lexusa został zatrzymany, a większość zdaje się być przekonana, że siedzi w areszcie za wykroczenia, do których udowodnienia mu jeszcze długa droga, a nie prowadzenie pod wpływem narkotyków i z zakazem sądowym. A jak kilka osób próbowało to przekazać, to zostali obrzuceni gównem jak przez dzikie małpy, krzyczące "hurrr durrr przecież go złapali to teraz za kraty, co to jest, że musi być jakiś proces!!!!". Krytykują sądy, a chcieliby robić dokładnie to samo, czyli wsadzać byle kogo, bez udowodnienia winy, byle ktoś siedział i media mogły poinformować zbulwersowanych Januszy, że sprawiedliwości stało sie zadość.
Hipokryci.
#polskiedrogi