Aktywne Wpisy
Kopyto96 +81
Kto pamięta rządy PO i zwłaszcza lata 2013-2015, ten nigdy by na ten twór nie głosował. Ludzie mieli serdecznie dość plucia na własny kraj, dzielenia ludzi na "elity" i "plebs", zakłamywania historii i SBckich służb na państwowych stołkach. W tamtych latach był wręcz wielki bum na patriotyzm, który był po prostu skutkiem ubocznym tych rządów.
Tamte czasy jednak wspominam z dużym sentymentem, takie pospolite ruszenie. Zagłosuję na Konfederację i choćby nie wiem
Tamte czasy jednak wspominam z dużym sentymentem, takie pospolite ruszenie. Zagłosuję na Konfederację i choćby nie wiem
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

https://www.wykop.pl/link/4230327/slowo-na-niedziele-ciemna-dolina-geforce-partner-program/#votersBury
Jak coś takiego może zostać oznaczone jako duplikat? Duplikat prowadzi do wykopu z artykułem PurePC. Mam rozumieć, że jeśli ktoś komentuje jakieś wydarzenia i punkt widzenia może być odmienny, ciekawy i nie przedstawia jedynie suchych faktów, a analizuje coś - to to będzie duplikat? Moderuje to ktoś czy z automatu 2 duplikaty od użytkowników tworzą duplikat?
Znalezisko zostało zakopane, nie spodobało się itd. i spoko to rozumiem, ale duplikat?
#afera