Aktywne Wpisy
Wszystkooo_ +189
Mam od wczoraj pewną rozkminę i chyba zniszczyło mi to dzieciństwo.
Na pewno większość 25+ kojarzy kiedyś bardzo popularną w Polsce telenowelę "Zbuntowany Anioł" z Natalią Oreiro jako Milagros. Serial argentyński, całkiem fajny, bo bohaterowie nie byli płaskimi postaciami. Oglądali nawet faceci, bo Oreiro była tam całkiem, całkiem ten. Generalnie chodziło o to, że ona latała za blondynem (Facundo Arana), który chciał ją wielokrotne wykorzystać, zdradzał ją, ranił, mścił się na niej
Na pewno większość 25+ kojarzy kiedyś bardzo popularną w Polsce telenowelę "Zbuntowany Anioł" z Natalią Oreiro jako Milagros. Serial argentyński, całkiem fajny, bo bohaterowie nie byli płaskimi postaciami. Oglądali nawet faceci, bo Oreiro była tam całkiem, całkiem ten. Generalnie chodziło o to, że ona latała za blondynem (Facundo Arana), który chciał ją wielokrotne wykorzystać, zdradzał ją, ranił, mścił się na niej
mam_spanko +307
#l-------------j
#zdrowie #medycyna #lekarz #bieganie #ortopedia #fizjoterapia #pomocy #pytanie #pytaniedoeksperta #kiciochpyta
Moim zdaniem nadwyręzona bo warunki są takie sobie
Komentarz usunięty przez autora
@paprykarzszczecinski1: Mam dobre buty biegowe i nigdy nie miałem takiego problemu. Biegam od wielu lat.
Masaz tego bolacego miejsca bardzo pomogl, niestety chwilowo. Tydzien kustykania Cie czeka kolego. Smaruj masciami przeciwzapalnymi, roluj pileczka do tenisa, staraj sie ograniczyc chodzenie do minimum.