Aktywne Wpisy

FisioX +192
aspk +251
Chciałem zakupić telefon na allegro a konkretnie iPhone 17e cena atrakcyjna ( ͡° ͜ʖ ͡°)aczkolwiek uprzedzony zawsze pytam się sprzedającego o numer imei i czy urządzenie nie zostało aby czasem zakupione u operatora gdyż często zdarza się, że blokują takie telefony po czasie za brak spłacania rat itp. Miły sprzedawca, odpowiada, że imei poda po zakupie xd kupiłem bo to allegro l(bezpiecznie/zwrócę itp) i pytam się ponownie o

Aborcja powinna być legalna do:
@r4do5: Aborcja to nazwa medyczna. Morderstwo kilkumiesięcznego dziecka to morderstwo kilkumiesięcznego dziecka. Nie wiem jakie masz stanowisko to ciężko mi się odnieść.
@Primusek: To powiedz mi, czy w momencie porodu będzie aborcja czy zabicie dziecka? Myślałem, że rozmawiamy o kwestiach ideologii i moralności, a nie szukamy definicji, które nie wiele znaczą.
@Primusek: Definicje mają mało do gadania.
Czy jak różę nazwiesz aabbcc to z tego powodu zacznie inaczej pachnieć?
Śmiem w to wątpić.
Róży lata to, jak ją nazwiesz. Ją interesuje to, czy jej nie zniszczysz bo akurat taką
Nie zmienia to jednak faktu, że przy obecnym postępnie nauki coraz młodsze wcześniaki, którym uda się przeżyć to jest tylko kwestia czasu.
Aktualnie w Polsce większość aborci wykonuje się do 22-24 tyg. ciąży (co mnie nieco zmyliło).
źródło: comment_QOUdaUzcTBtV4i2UJnYjD8oTrLNUIQPF.jpg
Pobierz