Wpis z mikrobloga

@MojszeZimmerman: kupiłem imaca w tym roku i straszą mnie żebym wykupił dodatkowe apple care za 800 zł na 3 lata bo na bank będzie kurz po gwarancji. Dlatego jestem ciekaw w jakich warunkach używasz i ile lat
  • Odpowiedz
@MojszeZimmerman: U mnie kurzy się dosyć mocno, mimo cotygodniowego sprzątania, kurz z biurka ścieram regularnie, a wiadomo trochę kasy na to poszło, nie chciałbym zasyfić sobie sprzętu i narażać się na dodatkowe koszty
  • Odpowiedz
O ile nie rozkręcam/otwieram z innego powodu to nie widzę sensu, a jeśli już to jest to bardzo łatwa operacja, więcej pieprzenia jest już w środku, bo jest dużo trudno dostępnych miejsc i czasami trzeba wyjąć pół komputera żeby gdzieś dojść. Pomimo zakurzenia nigdy nic mi nie muliło w żadnym i dopiero po rozkręceniu szok ile kurzu. Nie wiem ile dałeś za maca ale jak nowy i powyżej 7 to też bym
  • Odpowiedz
O ile nie rozkręcam/otwieram z innego powodu to nie widzę sensu, a jeśli już to jest to bardzo łatwa operacja, więcej pieprzenia jest już w środku, bo jest dużo trudno dostępnych miejsc i czasami trzeba wyjąć pół komputera żeby gdzieś dojść. Pomimo zakurzenia nigdy nic mi nie muliło w żadnym i dopiero po rozkręceniu szok ile kurzu. Nie wiem ile dałeś za maca ale jak nowy i powyżej 7 to też bym
gaim - > O ile nie rozkręcam/otwieram z innego powodu to nie widzę sensu, a jeśli już...

źródło: comment_E1g7Cr4tA7dFvD4uFRH26cAZhaVs1Mtr.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@gaim: Ja na własny użytek, ale duża rotacja bo mam zajawkę na dłubanie a zawsze jest coś innego na horyzoncie:)
Masz spokój na 10 lat, mój pierwszy 2008 Mac Pro c2d dalej działa, wstawiłem ssd+upgrade ramu i naprawdę dobrze chodzi, szybciej niż nowe marketówki i5 za 3k pln ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak sobie myślę, jak nie zamierzasz go nigdzie wozić to olej care, zamiast tego
  • Odpowiedz