@hejter_z_wyboru: mądrego to aż miło posłuchać, widać znasz się na kobietach Ale powiedz, to reguła ze tyją i każda tak ma ? Ile im średnio przybywa? Brzuch
@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo: gosciu, od moich rodziców z dala - 25 lat po ślubie, 32 lata znajomości. Co kto lubi, ja po prostu lubię szczuplutkie i drobne dziewczęta ze zgrabnymi tyłkami.
gosciu, od moich rodziców z dala - 25 lat po ślubie, 32 lata znajomości. Co kto lubi, ja po prostu lubię szczuplutkie i drobne dziewczęta ze zgrabnymi tyłkami.
@hejter_z_wyboru: O czym ty mówisz, o czym ty piszesz?, czy ktoś twoich rodziców atakuje? Albo próbujesz dyskredytować upodobania innych, by po chwili pisać "co kto lubi" Ewidentnie masz coś z zaworami, także lepiej cię przyblokować, by ponownie na ciebie nie trafić
@hejter_z_wyboru: Będzie matką?
@hejter_z_wyboru: mądrego to aż miło posłuchać, widać znasz się na kobietach
Ale powiedz, to reguła ze tyją i każda tak ma ?
Ile im średnio przybywa?
Brzuch
@hejter_z_wyboru: O czym ty mówisz, o czym ty piszesz?, czy ktoś twoich rodziców atakuje?
Albo próbujesz dyskredytować upodobania innych, by po chwili pisać "co kto lubi"
Ewidentnie masz coś z zaworami, także lepiej cię przyblokować, by ponownie na ciebie nie trafić