Aktywne Wpisy
kratofel123 +4
Mirki, czy ktos korzystal ze spryskiwacza/atomizera do oliwy lub oleju? Jak sie sprawuje, jestescie zadowoleni? Jaki konkretny model byscie polecili?
Przeczytalem opinie pod kilkoma modelami i niestety powtarzaja sie te same zarzuty: zamiast mgielki mamy strumien lub kapanie, szybko sie psuje itp.
A moze lepiej z tego zrezygnowac i kupic jeden z gotowych olejow w sprayu?
Ponizej zdjecie przykladowego modelu atomizera
#dieta #gotowanie #mirkokoksy
Przeczytalem opinie pod kilkoma modelami i niestety powtarzaja sie te same zarzuty: zamiast mgielki mamy strumien lub kapanie, szybko sie psuje itp.
A moze lepiej z tego zrezygnowac i kupic jeden z gotowych olejow w sprayu?
Ponizej zdjecie przykladowego modelu atomizera
#dieta #gotowanie #mirkokoksy
uncle_freddie +265
Crvena Zvezda 1 - [2] Barcelona; Lewandowski
MIRROR: https://streamin.one/v/104fd123
#mecz #golgif #golgifpl #fcbarcelona #ligamistrzow
MIRROR: https://streamin.one/v/104fd123
#mecz #golgif #golgifpl #fcbarcelona #ligamistrzow
Takie trochę poważniejsze jak na nocną ale jakoś tak mnie naszło
Komentarz usunięty przez autora
Ja cię rozumiem, bo zupełnie nie przepadam za spędzaniem wolnego czasu w tłumie ludzi i jeszcze wlewając w siebie a-----l. Postawa nieakceptowana przez większość moich rówieśników, ale j---e mnie to po całości. Lubię po pracy czy po treningu odpocząć w domu słuchając muzyki, oglądając mecz albo czytając. Nie mam
Ja nie zaprzeczam stadnej natury ludzi. Zwyczajnie wystarczy mi jak się ze znajomymi zobaczę np raz w roku na parę dni. Raz a dobrze, że tak to ujmę.
I patrząc całościowo na wypowiedź nie kupuje tego, mimo, że sama bym się pochlastała próbując sobie narzucić, że muszę mieć dziecko, muszę to i tamto.
Jakoś mnie bardzo nie boli, że ktoś może uważac moje życie za smutne z powodu, że nie robię tego i tego, bo to jego opinia, a nie fakt. A Ciebie to jednak trochę
I nie, nie każdy potrzebuje czasami się komuś wyżalić, zdradzić jakiś sekret. Zapytać o zdanie można w pracy O_o
Ile jest osób na świecie a ile Ty znasz osobiście żeby twierdzić, że KAŻDY musi?
@widaczew: Na pewno nią nie jest piwniczenie. A to jakie cele sobie obierzesz i osiągniesz, to inna sprawa.
@Volgin: Takie murzyny w Afryce, całe dnie spędzają ze znajomymi, na dzielni, podwórkach bo komputerów nie mają. Ich nawracać nie
Nie zamierzam przeżyć niczyjego życia. Ale oceniać będę, bo mogę, ktoś zabroni? A że nie
A to nie krytyka boli, tylko wtrącanie swojego zdania tam gdzie nie powinno go być. Krytyka jest spoko, pod warunkiem, że ktoś oczekuje oceny. Jak ktoś prosi "ej, oceń jak żyję, poradź co mogę zmienić", to bardzo dobrze jak mu powiesz prawdę, dasz jakieś rady i podzielisz się przemyśleniami. Jeśli