Tomasz Komenda zwolniony po 18 latach więzienia, Według prokuratury jest niewinny. (zdjęcie Radio Wrocław) Stary chłop ze mnie ale łezka w oku się zakręciła. Teraz odszkodowanie za zniszczenie życia. Grube odszkodowanie. Tak, z pieniędzy podatników bo k** k* łba nie urwie. 18 lat w więzieniu polskim jako zabójca,g--------l i p-----l...Koszmar, którego nie życzę nikomu. #sadownictwo #polska #wiadomosci
@Pomeranian: Pedofile są chronienie, ale nie byli chronieni zawsze. Pamiętaj, że ten człowiek przesiedział 18 lat - wtedy były inne zasady. Na śledczaku do dzisiaj nie zawsze chronią.
Nie wiem jak jest z zapachami, ale niedawno jeszcze stosowano. Od kiedy się nie stosuje?
@PiorunZeusa: ja sledze sprawy karne od 2-3 lat i nie widzialam ani jednego takiego dowodu. On nie jest zakazany, wycofany jako taki, ale ze wzgledu na to, ze jest poszlakowy i niepewny sedziowie zaczeli od niego odchodzic.
ja w imieniu swoim i kazdego kto chce zrzucilbym sie na podroz dookola swiata dla niego i kilku osob towarzyszacych, zeby wrocila mu wiara w zycie ot tak
ciekawe jaka część rodziny i znajomych przypomniało sobie o nim, gdy usłyszeli o milionowym odszkodowaniu :) pewnie większość przez ostatnie 18 lat miała go za pedofila i mordercę.
@paperipapo: nie, nie placimy im za to co jest fizycznie niemozliwe, nikt nie czyta tylu stron akt, bo nie placimy im za to, musza miec czas prowadzic inne sledztwa i byc na rozprawach... a i musza jeszcze spac i jesc.
serio uważasz, że są czyści i zrobili WSZYSTKO w ich
@stan-tookie-1: Sprawa jest bardzo medialna, więc pewnie kilka baniek dostanie, tylko musi ogarnąć jakiegoś dobrego prawnika, który weźmie jakiś procent. Jednak i tak nie zrekompensuje mu to zmarnowanego życia.
Stary chłop ze mnie ale łezka w oku się zakręciła.
Teraz odszkodowanie za zniszczenie życia. Grube odszkodowanie. Tak, z pieniędzy podatników bo k** k* łba nie urwie.
18 lat w więzieniu polskim jako zabójca,g--------l i p-----l...Koszmar, którego nie życzę nikomu.
#sadownictwo #polska #wiadomosci
@paperipapo: niemozliwe, pomylili sie, niedopuszczalne xd mieli pewnie czytac w myslach i orzec przeciwko dowodom?
@paperipapo: jak prokurator mial przeczytac kilkanascie tysiecy stron? Xd
@Stewie1910: to miejsce jest dla twojej zony i corki
Nie wiem jak jest z zapachami, ale niedawno jeszcze stosowano. Od kiedy się nie stosuje?
Komentarz usunięty przez autora
Dzięki za odpowiedź.
pewnie większość przez ostatnie 18 lat miała go za pedofila i mordercę.
@paperipapo: nie, nie placimy im za to co jest fizycznie niemozliwe, nikt nie czyta tylu stron akt, bo nie placimy im za to, musza miec czas prowadzic inne sledztwa i byc na rozprawach... a i musza jeszcze spac i jesc.