Wpis z mikrobloga

Koooniec studiów! mgr inż. zdobyty:D Mimo, że praktycznie nic mi to teraz nie daje, to cieszy bardziej niż ten inżynier, bo naprawdę, były momenty zwątpienia.
Pijcie ze mno kompot!
I takie małe, nieotagowane rozdajo, bo mam dobry humor. Jeśli ktoś da plusika, to ma szansę zgarnąć kod Steam do gry ze screenshota (Rocket League) albo Ori and the Blind Forest. Do wyboru:) Losowańsko jutro.
#studbaza #gry #grajzwykopem #mgrinzfristo
Fristo - Koooniec studiów! mgr inż. zdobyty:D Mimo, że praktycznie nic mi to teraz ni...

źródło: comment_nPHk2I1NA6RBsB6nGpTUEQI2XgEPKAHj.jpg

Pobierz
  • 55
  • Odpowiedz
no i świetnie, skończyły się wymówki od grania( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Luris: Dzięki Luri!! Teraz to będzie czas żeby ogarnąć życie:D A granie? Aaa to swoją drogą:P
  • Odpowiedz
via Android
  • 3
@Shatter Zacząłem od razu po skończeniu inżynierki żeby iść za ciosem, bo wiedziałem że jak odpuszczę teraz to już nie zrobię nigdy. A wtedy jeszcze nie pracowałem. Po 1 sem. praca w zawodzie, a studia zeszły na dalszy plan. Szkoda mi było przerywać więc dokończyłem. W sumie trzy lata mi to zajęło.
  • Odpowiedz
via Android
  • 6
@Shatter Nie dziwię Ci się ani trochę:) Też mam teraz takie zdanie, że nie było warto. Czy ten papier zaprocentuje w przyszłości? Raczej małe szanse, bo w informatyce liczą się głównie umiejętności i doświadczenie. Z drugiej strony nie przeszkadzały mi te studia aż tak bardzo w rozwoju zawodowym. Szkoda tylko czasu i nerwów.
  • Odpowiedz