Wpis z mikrobloga

Koooniec studiów! mgr inż. zdobyty:D Mimo, że praktycznie nic mi to teraz nie daje, to cieszy bardziej niż ten inżynier, bo naprawdę, były momenty zwątpienia.
Pijcie ze mno kompot!
I takie małe, nieotagowane rozdajo, bo mam dobry humor. Jeśli ktoś da plusika, to ma szansę zgarnąć kod Steam do gry ze screenshota (Rocket League) albo Ori and the Blind Forest. Do wyboru:) Losowańsko jutro.
#studbaza #gry #grajzwykopem #mgrinzfristo
Fristo - Koooniec studiów! mgr inż. zdobyty:D Mimo, że praktycznie nic mi to teraz ni...

źródło: comment_nPHk2I1NA6RBsB6nGpTUEQI2XgEPKAHj.jpg

Pobierz
  • 55
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
Kilka lat po skończeniu studiów na PW mogę z czystym sumieniem napisać, pracując nie do końca w zawozie, że Mgr Inż przed nazwiskiem całkiem sporo daje. I potencjalni pracodawcy mając sterte CV wybiorą Twoje. I Ciebie zaproszą na rozmowę. Nie ważne do jakiej branży uderzysz.
  • Odpowiedz
@Zoxico: Dzięki. Ogólnie mówiąc o automatyzacji testów akceptacyjnych apki webowej w Webdriverze.
@jedmar: na to po cichu liczę;) jednak sporo osób sobie odpuszcza mgr odkąd studia nie są jednolite
  • Odpowiedz
  • 1
@Fristo tak ale mgr inż to trochę inna liga. Mnie to zawsze śmieszylo ale nie raz slyszalem "jestes po polibudzie? Woooow"
I widać to też u pracodawców. Pomimo zacofania się trochę uczelni technicznych, którym cieżko gonić postęp techniczny, braku sprzętu na uczelniach itd, są one nadal darzone dużym szacunkiem na rynku.
  • Odpowiedz
@Shatter: to dziwne, mam niewielu znajomych z IT którzy są po mgr, ale tych co znam (4) to dwóch z nich dostało podwyżkę

Ale to duże firmy, więc ich stać pewnie na takie coś
  • Odpowiedz