Wpis z mikrobloga

@skejna i jego brak rigiczu akt 2, moderator #38t2 w akcji. Mozna mnie bezkarnie pomawiac i obrażać wg tego Moderatora, każde zgłoszenie z wyzwiskami autorstwa @Skejna czy pomówieniami zgłoszone przezemnie zostały rozpatrywane negatywnie. Ale już zgłoszenie @Skejna wobec mnie, jako "atakuje mnie" we wpisie którym punktuje jego pomówienia i domagam się przeprosin to powód do wyrzucenia wpisu za "atakuje mnie"

@Moderacja ogarnijcie w końcu tego bezrozumnego 38t2, składam formalną skargę, bo to jest w pełni niepojęte co odpierdziela. Zastanówcie się przez chwilę jakie zdanie o was zostawia.

#moderacjacontent #zalesie #moderacja #38t2 #38t2content

Pomijam fakt że nie reagujecie na olbrzymią manipulację jaka miała miejsce w zeszłym tygodniu. Ruszycie się wreszcie?
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@grubson234567: Czy ja muszę za tobą łazić i patrzeć jakie paszkwile na mój temat wypisujesz ? Połapałeś się że nie odbieram powiadomień od #czarnolisto i tak szukasz atencji? Na PW ponownie dostałem informację że #obgadujo i będę zgłaszał każdy tego typu przypadek.

Tu dostałeś swoją odpowiedź - nie wiem co było pierwsze, twoje jojczenie na mirko czy ten wpis ale odpowiedź masz.
https://www.wykop.pl/link/4200611/comment/53259791/#comment-53259791

Ponawiam postulat zwołania się neuropy
  • Odpowiedz
Czy ja muszę za tobą łazić i patrzeć jakie paszkwile na mój temat wypisujesz ?

@skejna: Nie jak narazie to ja musze za twoimi kłamstwami i paszkwilami.

A z czarno Cię nie zdejmę - to element higieny psychicznej izolować się od niektórych użytkowników.

Vice versa, za wyzwiska od żuli dostajesz wylot.
  • Odpowiedz