@Primusek: no ktoś jest podludziem bo sobie zostawił buty. Ta mentalność polaka xD I oczywiście typowe p---------e się do ofiary. "Okradli cię?" Po co zostawiałaś to w tamtym miejscu? Pobili cię? "Po co tam poszedłeś."
@2403: Na rolki chodzi się z plecakiem. Wiem jak to brzmi, ale w naszym pięknym nadodrzańskim mieście nie zostawiłbym nawet przepoconych skarpetek ¯\_(ツ)_/¯
@madry_i_mieciutki: tak, tak, tak sobie wmawiaj. Chcącemu nie dzieje się krzywda. Zaryzykował to ma. Złodziej złodziejem, ale nie ma prawa oczekiwać, że nikt nie sięgnie jak mu da okazję. Mentalność Polaka? A gdyby okradli go tak w Niemczech to co wtedy powiesz? Albo na Ukrainie? Ogarnij się. I zmień nick, bo nie pasuje.
@bachus: Ale zamykając buty w szafce zamkniętej na klucz miałeś podstawy myśleć, że są bezpieczne. Czy koleś zostawiający buty na moście miał prawo tego oczekiwać?
@2403: Ja mam na szczęście rozmiar 47 i jest bardzo mała szansa, że takie buty będą pasowały takiemu złodziejowi. Widać znaczek Nike przyciąga, jakiś droższy model?
Mentalność Polaka? A gdyby okradli go tak w Niemczech to co wtedy powiesz? Albo na Ukrainie? Ogarnij się. I zmień nick, bo nie pasuje.
Jak ktoś samochód zostawia na ulicy, to też można go zabrać?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Widać znaczek Nike przyciąga, jakiś droższy model?