Aktywne Wpisy

CzekoDonut +524
źródło: gumczi_kulczi
Pobierz
Frufruf +13
#perfumy
Zapraszam do dyskusji pt. "Wasz największe perfumowe rozczarowania" ( ͡º ͜ʖ͡º) Do jakich zapachów podchodziliście z dużymi oczekiwaniami by ani trochę nie zostały spełnione? Bardziej chodzi o samą kompozycję niż słabiutkie parametry, bo tutaj pewnie łatwo byłoby wymieniać. Do swoich mogę zaliczyć:
1. Sospiro Il Padrino - Porzeczka, rum, amaretto i bergamotka na drzewno waniliowej bazie. Nuty wyglądały bardzo intrygująco i sprawiły, że liczyłem na soczysty owocowy
Zapraszam do dyskusji pt. "Wasz największe perfumowe rozczarowania" ( ͡º ͜ʖ͡º) Do jakich zapachów podchodziliście z dużymi oczekiwaniami by ani trochę nie zostały spełnione? Bardziej chodzi o samą kompozycję niż słabiutkie parametry, bo tutaj pewnie łatwo byłoby wymieniać. Do swoich mogę zaliczyć:
1. Sospiro Il Padrino - Porzeczka, rum, amaretto i bergamotka na drzewno waniliowej bazie. Nuty wyglądały bardzo intrygująco i sprawiły, że liczyłem na soczysty owocowy

Zastanawiam się czy autor miał 15 czy 75 lat...
#programowanie
Jeżeli twierdzicie że nie jest zły to mam cichą nadzieję że mnie trollujecie :D
no, ale faktycznie to było wklejane sporo razy... :|
W ramach rehabilitacji, to chyba główny wątek:
https://www.wykop.pl/wpis/30442309/kod-pkp-jest-zlotem-function-czywybranopsa-var-isp/
is_bilet_rodzinny.@Scharnvirk: No przecież są jakieś funkcje, a mogło ich nie być... ( ͡° ͜ʖ ͡°) A zmienne mogły nazywać się
W życiu takich pajaców omijam więc i tutaj cie oleję.