Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +492
Widzę na wykopie częste posty o budowie taniego domu, więc podpowiem Wam z doświadczenia, co robić, by nie skończyć z domem za 1,000,000 (albo 6000 zł/m^2 do deweloperskiego), a jednocześnie sensownym, z którego będziesz zadowolony:
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
Mamy termin rozliczeń , mam dość sporą wiedzę w tym temacie także sposobów na uniknięcie opodatkowania , z racji że nie jest to prosty temat o zajmie mi z dzień pracy, najpierw chciała bym zapytać czy będzie wogole zainteresowanie .
#prawo #podatki #pytanie #pit #finanse
Komentarz usunięty przez autora
@dluga_pauza: opodatkowania się nie unika, tylko opodatkowanie się optymalizuje, jak masz taką wiedzę to też wiesz, że nie ma dwóch takich samych przypadków i nie ma uniwersalnych rozwiązań, rozwiązania szyje się na miarę, minus i zakop, elo
interesuje mnie kwestia dopłaty i rozliczenia. Jak to załatwić oto :)
Zawsze jak wypelnialem przez e-deklaracje to mialem tylko jeden dochod i bylo to dosyc proste, a teraz pomysallem ze odlicze sobie tez za internet i potrzebuje pomocy :U