Aktywne Wpisy
WilecSrylec +699
Pamiętacie jak kilka lat temu w Warszawie spadł autobus z wiaduktu? Zginęła wtedy jedna osoba, a 22 zostały ranne. Sprawca wypadku dostał 7 lat więzienia i dożywotni zakaz prowadzenia pojazdów. Oczywiście skuteczny jak wszystko w Polsce, dziś rano potrącił człowieka i uciekł z miejsca wypadku, może dla zachęty dostanie drugi zakaz.
31-latek w środę rano potrącił mężczyznę na rondzie Tybetu w Warszawie. Kierowca zbiegł z miejsca wypadku, ale wkrótce został zatrzymany. Okazało
yawa +148
10 lat ciułania po troszku ale udało się 20 lat przed terminem :)
Pijcie ze mnom kompot.
#nieruchomosci
Pijcie ze mnom kompot.
#nieruchomosci
Czy faktycznie jest znaczna różnica w oddychaniu (uczucie jak po xylometazolinie ( ͡º ͜ʖ͡º)?) mniejszej tendencji mówienia przez nos? Zawsze myślałam, że mam problem z zatokami (polipy) jednak na RTG nie wyszły żadne zmiany mające znaczący wpływ. Laryngolog powiedział, że krzywa przegroda może powodować częste infekcje zatok I przez to ból
I trochę #feels XD
Praktycznie codziennie mam zatkany nos, często musze odkrztuszać rano to co mi zalega w gardle, suchość w jamie ustnej itp itd
#lekarz #medycyna #leki
Ja jestem swiezo po zabiegu i praktycznie zadnej roznicy nie odczuwam.
Próbowaliście innych sposobów?
Poczytałem trochę, w pracy siedziałem obok grzejnika, poprosiłem o nawilżacz, drugi kupiłem do domu. W tym roku spokój, nos nie jest zatkany, głowa