Aktywne Wpisy

J3BACZ3000 +7
#321685 JA NIETRZEŹWY

Właśnie do mnie dotarło, jak genialnie zostaliśmy zrobieni w balona przez wspaniały "system kaucyjny".
Kupuję napój. W jego cenę zawsze wliczony był i jest koszt opakowania – puszka czy butelka staje się moją własnością. Co więcej, ceny produktów podlegających pod system w momencie jego wprowadzenia wcale nie zostały obniżone o te 50 gr! Skoro to moja własność, to mogę ją wyrzucić, oddać na złom albo pociąć na filament do drukarki 3D. Moja sprawa.
Ale
Kupuję napój. W jego cenę zawsze wliczony był i jest koszt opakowania – puszka czy butelka staje się moją własnością. Co więcej, ceny produktów podlegających pod system w momencie jego wprowadzenia wcale nie zostały obniżone o te 50 gr! Skoro to moja własność, to mogę ją wyrzucić, oddać na złom albo pociąć na filament do drukarki 3D. Moja sprawa.
Ale
źródło: image
Pobierz

źródło: comment_lvsbqdTjnfKIxhtbW8tVg9uh4lZhkH1p.jpg
PobierzAle Janusz musi kupić bo płaci 4500 za metr, i GRAŻYNA JEDZIEM DO MIASTA!
Akurat jeśli chodzi o zagospodarowanie przestrzeni publicznej, to na chwilę zapominam o wolnym rynku, i skłaniam się ku trzymaniu ludzi za mordę silną i bezwzględną ręką.
@goferek: co to za adres, gdzie to można google maps obejrzeć? xD
edit ok mam
@bambaleon: ale za to jakby wybuchł pożar, to możesz bezpiecznie uciec skacząc balkonami, nawet z najwyższego piętra.( ͡º ͜ʖ͡º)