Wpis z mikrobloga

Pytam teraz o najlepsze witaminy oraz minerały, nie pytam czy lepiej jesc warzywa i owoce tylko o suplementy! Obecnie uzywam olimp vita-min i do tego dokupuje sobie też dla zdrowia olimp omega 3 (robie troche basen ale nie jestem kulturysta) co pol roku kupuje sobie zapas tych olimpow ale teraz patrze ze sa tez jakies kfd omega i tez kfd vitamin bardzo podobne niedrogo. nie wiem moze macie jakies zdanie na ten temat albo polecacie cos innego w podobnej cenie

#odzywianie #dieta #zdrowie #suplementy
jan7796 - Pytam teraz o najlepsze witaminy oraz minerały, nie pytam czy lepiej jesc w...

źródło: comment_usRIos8mp3vMEN5nnG8J43rIYXKpJsY3.jpg

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@xgalx pomysł na ile wartościowe są składniki w środku tego czegoś. 16zl końcowa cena którą zawiera cenę pudełka, design, reklamę, logistykę, transport, produkcję, podatek, zarobek i koszty składników. Sprasowana mąka wyjdzie drożej za 60 kapsulek
  • Odpowiedz
@jan7796: Ja biorę rano właśnie omegę, a do obiadu witaminy - oba z KFD (ale 1 tabletkę, a nie 2 jak zalecają na opakowaniu). Przy czym ja biegam i macham hantlami więc "trochę basen" to to nie jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@piepsze: czyli wg ciebie nie ma zadnej roznicy jakie sie kupi czy ze w ogole nie ma sensu kupowac
@stefanabol: musze dokladnie porownac sklad tych kfd z olimp. w olipm masz 2 tab z czego jedna witaminowa a druga z mineralami
@Kasahara: czy to jakos wymieniles chronologicznie czy ze ogolnie te sa wg ciebie spoko?
  • Odpowiedz