Wpis z mikrobloga

jezu jak ja mnie triggerują takie komentarze XDD
tl;dr:

mirek @Cukrzyk2000 wstawił sobie wpis, że nie podoba mu się ilość lekcji, które ma we wtorek. i ja to osobiście uważam za uzasadnione narzekanie, może mu nie pasować ilość godzin, może chcieć mniej, kto mu zabroni, ale zaraz zleciała się armia wypokowych dorosłych poważnych ludzi typu @Rience93 ze swoimi mądrościami które g---o wnoszą

aa g---o wiesz o zmęczeniu

kiedyś za tym zatęsknisz

męcząca to jest PRACA, powtarzam PRACA PO 10H I SPŁATA KREDYTU

i ofc miliony plusów bo przecież dobrze godo, młody g---o wie o kłopotach,
krótko mówiąc zapomniał wół jak cielęciem był. kto będąc w szkole nie narzekał na ilość lekcji? może tak jest że kiedyś za tym zatęskni, bo będzie mieć większe problemy, ale k---a na ten moment nie ma. każdy z nas choćby nie wiem w jakiej zajebistej sytuacji zawsze znajdzie powód do narzekania i zawsze wtedy znajdzie się taki, który powie mu, że jego problem to nie problem, bo on ma większe
przestańcie wartościować czyjeś problemy, taką głupotę widać na mirko non stop. jeśli dla kogoś coś jest udręką a dla was nie to nie trzeba od razu rzucać w niego gównem.

#boldupy #zalesie #shitwykopsays #kiedystobylo
jestemgrubyijempaczki - jezu jak ja mnie triggerują takie komentarze XDD 
tl;dr: 
S...

źródło: comment_uvEYzKJtRimN5oVWOPrlyV8x7nnvnC9T.jpg

Pobierz
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jestemgrubyijempaczki dla mnie lazenie do szkoły to był najgorszy okres w życiu. Ciężki plecak, zakuwanie jakiegoś shitu wieczorem. Mame krzyczy żebym wyłączył komputer i szedł spać. Hajsu nie ma, czekam na Boże Narodzenie, urodziny, dzień dziecka żeby sobie coś kupić. A teraz praca jaka mi się podoba za fajny hajs. Na zachcianki mam pieniądze. W plecaku tylko słuchawki i czasami powerbank. A jak chce grać do 2 w nocy to sobie
  • Odpowiedz
@MagnitudeZero: ja mam tak na studiach, wychodzę o 8, wracam po 20, nastepnego dnia po 18, a potem wykładowcy oczekują jeszcze że zrobię miliard zadań i napiszę dwa eseje. W szkole to chociaż zwolnienie od rodzica można było wziąć na takie okazje XD
  • Odpowiedz
@nacpanazielonka: Wierzę bo też tak miałem. Plan zajęć wyglądał jak ser szwajcarski przez j----e okienka. 1,5 zajęć. 1,5 przerwy i tak przez cały dzień a na drugi dzień zmasowany atak przedmiotów XDD Debile układali te plany.
  • Odpowiedz