Aktywne Wpisy

Mr_Przyjemny +215
źródło: temp_file7347315583924711866
Pobierz
Rainmaker97 +32
Uwielbiam kiedy Brzoska przyjeżdża z nowymi deregulacjami, zapewne kurierzy również nie mogą się doczekać kiedy rząd zdereguluje kolejne aspekty ich pracy i wreszcie jak to się mówi „gospodarka ruszy”.
#antykapitalizm #gospodarka #januszebiznesu #bekazlibka
#antykapitalizm #gospodarka #januszebiznesu #bekazlibka
źródło: IMG_4222
Pobierz

tl;dr:
mirek @Cukrzyk2000 wstawił sobie wpis, że nie podoba mu się ilość lekcji, które ma we wtorek. i ja to osobiście uważam za uzasadnione narzekanie, może mu nie pasować ilość godzin, może chcieć mniej, kto mu zabroni, ale zaraz zleciała się armia wypokowych dorosłych poważnych ludzi typu @Rience93 ze swoimi mądrościami które g---o wnoszą
i ofc miliony plusów bo przecież dobrze godo, młody g---o wie o kłopotach,
krótko mówiąc zapomniał wół jak cielęciem był. kto będąc w szkole nie narzekał na ilość lekcji? może tak jest że kiedyś za tym zatęskni, bo będzie mieć większe problemy, ale k---a na ten moment nie ma. każdy z nas choćby nie wiem w jakiej zajebistej sytuacji zawsze znajdzie powód do narzekania i zawsze wtedy znajdzie się taki, który powie mu, że jego problem to nie problem, bo on ma większe
przestańcie wartościować czyjeś problemy, taką głupotę widać na mirko non stop. jeśli dla kogoś coś jest udręką a dla was nie to nie trzeba od razu rzucać w niego gównem.
#boldupy #zalesie #shitwykopsays #kiedystobylo
źródło: comment_uvEYzKJtRimN5oVWOPrlyV8x7nnvnC9T.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_QM13nDvU7QjH7W2IJDobktWU25aCqDuu.jpg
PobierzZ tym kredytem i pracą to faktycznie januszerka.
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_AYqqcTNj2dypTW4nOdTdkxTy1UoUmlUP.jpg
Pobierzźródło: comment_3n4JeAb5poPcsHBTXGB7QKUWllQVv69B.jpg
Pobierzźródło: comment_7pITMH8W26u0QEncBW8c2j42m3kNwt4y.jpg
Pobierz@jestemgrubyijempaczki: Jak widać wyrosło nam w Polsce nowe pokolenie małp januszów. Mam 32 lata i wstyd mi za nich bo pewnie jesteśmy rówieśnikami.