Aktywne Wpisy

mirko_anonim +65
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Zauważyliście, że dzieci są bardzo nieporadne w dzisiejszych czasach? Spotkałam się z przyjaciółkami ostatnio i jedna śpi w jednym łóżku z 5 - letnią córką. Ja w wieku 5 lat zostawałam w domu sama z 3 - letnim bratem i musiałam się nim opiekować. Dzisiaj nie do pomyślenia.
Rodzice a w szczególności matki stały się tak nadopiekuńcze, że dzieciaki nie mogą zostać same na chwilę, bo od razu płaczą. Ja umiałam się sama bawić, a teraz dzieckiem się trzeba zajmować 24/7.
Z czego to wynika?
Widzę też, że dzieci zdecydowanie później zaczynają czytać. Moja siostrzenica skończyła 1 klasę podstawówki i niewiele dzieci umie płynnie czytać ze zrozumieniem. Ja czytałam sama książki już w zerówce, a znam dzieci, które płynnie nauczyły się czytać w przedszkolu.
Niektóre dzieci w 1 klasie podstawówki nie umieją same sobie zawiązać sznurowadeł.
Zauważyliście, że dzieci są bardzo nieporadne w dzisiejszych czasach? Spotkałam się z przyjaciółkami ostatnio i jedna śpi w jednym łóżku z 5 - letnią córką. Ja w wieku 5 lat zostawałam w domu sama z 3 - letnim bratem i musiałam się nim opiekować. Dzisiaj nie do pomyślenia.
Rodzice a w szczególności matki stały się tak nadopiekuńcze, że dzieciaki nie mogą zostać same na chwilę, bo od razu płaczą. Ja umiałam się sama bawić, a teraz dzieckiem się trzeba zajmować 24/7.
Z czego to wynika?
Widzę też, że dzieci zdecydowanie później zaczynają czytać. Moja siostrzenica skończyła 1 klasę podstawówki i niewiele dzieci umie płynnie czytać ze zrozumieniem. Ja czytałam sama książki już w zerówce, a znam dzieci, które płynnie nauczyły się czytać w przedszkolu.
Niektóre dzieci w 1 klasie podstawówki nie umieją same sobie zawiązać sznurowadeł.

Bunch +18
Te laski są naprawdę mocno odklejone...
Laska uważa, że jest za duża, ja tak nie uważam, a a potem dzieje się to...
#p0lka #pieklomezczyzn #rozowepaski #kobiecalogika #tinder
Laska uważa, że jest za duża, ja tak nie uważam, a a potem dzieje się to...
#p0lka #pieklomezczyzn #rozowepaski #kobiecalogika #tinder

źródło: tak źle i tak niedobrze
Pobierz
#oneplus #gearbest #smartfon #android
OP5 został zaprezentowany pod koniec czerwca a fizycznie dotarł do pierwszych użytkowników na początku lipca. Jeśli OnePlus pójdzie tą samą drogą to do premiery jeszcze ze 4 miesiące
najbardziej w pamiec zapadla mi stabilizacja w wideo praktycznie uniemozliwiajaca krecenie filmow w ruchu. ale moze to kwestia aktualizacji
nie chce mi się po prostu oglądać recenzji czegoś co już mam, a w zdecydowanej większości filmów polskich 'fachowców' z youtuba narzekają że ten telefon nie wygląda jak samsung i nie robi zdjęć jak samsung. No #!$%@? za cene w której samsung wycenia swoje średniaki XD
No właśnie. Zapomniałem dodać jeszcze niepewności z VATem. W razie doliczenia to cena jest taka sama jak w PL praktycznie
sa juz niby 'leaki' takze wydaje mi sie ze OP zmieni troche polityke zeby nadganiac nad innymi, tymbardziej ze wprowadzili juz modele T- imo zeby nadrobic hajs na rynku pelnego takiej konkurencji
https://www.androidcentral.com/exclusive-oneplus-6-confirmed-19-by-9-notched-display-snapdragon-845?utm_source=ac_tw&utm_medium=tw_card&utm_content=66071&utm_campaign=social