Wpis z mikrobloga

@Gabishi: Kupować na oficjalnej stronie. Telefon jest naprawdę genialny. Wczoraj w sklepie porównałem działanie do S9 przy podstawowych aplikacjach typu smsy, telefony, chrome itd. i OP5T nadal był nieco szybszy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jeśli nie zależy Ci na hipersuper aparacie to bierz w ciemno.
  • Odpowiedz
@Gabishi: mam tez op5t, jak bym mial teraz kupowac to niewiem czy bym nie poczekal do op6. pewnie do 2 miesiecy maks wyjdzie, jak nie chcesz czekac to bierz op5t, jak ci sie nie spieszty to poczekaj snap 835 dalej rade rade, plynnoscia zjada inne, a bateria z dash chargem to w ogole ideal akumulatora i ladowarki
  • Odpowiedz
@Grzesieq94: Miałem 5, teraz się zastanawiam nad 5T, tylko cały czas główna kwestia to aparat. Wiem, że istnieje google camera, ale od jakiegoś pół roku nawet nie zrootowałem sobie telefonu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@blantek: co tam w tej recce mówił? bo po 3 miesiącach posiadania tego telefonu jedyna wada którą jestem w stanie zauważyć (i to na siłe, biorąc pod uwagę że telefon premierowo kosztował 2100zł za 8/128, a nie 3000-3500 jak konkurenci) to słabszy od innych flagowców aparat i znów na siłę - wyświetlacz, który odstaje nieco od samsungowego
  • Odpowiedz
@rdy: chyba zartujesz jesli myslisz ze bede twoim osobistym streszczaczem recenzji.
najbardziej w pamiec zapadla mi stabilizacja w wideo praktycznie uniemozliwiajaca krecenie filmow w ruchu. ale moze to kwestia aktualizacji
  • Odpowiedz
@blantek: no telefon nie ma ois i o tym każdy wie. EIS działa na tyle przyzwoicie że spokojnie filmy kręcić się da
nie chce mi się po prostu oglądać recenzji czegoś co już mam, a w zdecydowanej większości filmów polskich 'fachowców' z youtuba narzekają że ten telefon nie wygląda jak samsung i nie robi zdjęć jak samsung. No #!$%@? za cene w której samsung wycenia swoje średniaki XD
  • Odpowiedz
@RzuwBuotny: Powiem tak, w ciemnych miejscach zdjęć zazwyczaj nie robię, raczej na dworze z jakiś wycieczek itd. jak zwykły przeciętny Mirek i w porównaniu do takiego średniaka Samsunga A3 to jest kolosalna różnica. Fotki są znacznie lepsze, tryb blurowania tła jest bardzo fajny i ja od telefonu nie wymagam nic więcej. W 100% mi starcza. A do super fotek mam lustrzankę i jak chce mieć porządne fotki to zabieram torbę
  • Odpowiedz
@Grzesieq94 Mi się zdarza często gęsto robić zdjęcia w słabym świetle, slajdy prezentacji z projektora itd. S7/S8 radzi sobie wyśmienicie. Obawiam się co do 5T, gdzie w porównaniach aparat z 5T w niektórych aspektach wypada gorzej jak poprzednik, czyli OP5. Wiem, że istnieje google camera, ale nie potrzebuje na ten moment roota.
  • Odpowiedz