Aktywne Wpisy

#dzieci #rodzice #rodzicielstwo #ksiazki
Cześć. Mam syna 3,5 letniego nudzą mu się ksiązki typu: pucio, kici kocia, psi patrol i inne. Biblioteka przewertowana, brakuje już pomysłów. Opowiadam mu więc wymyślone historyjki inspirowane bajkami, wierszami itd ale powiem szczerze, że nie mam już siły wymyślać co wieczór co innego. Więc czy znacie jakieś książki ze sporą ilością treści, jakieś fajne opowieści, opowiadania dla dzieci w
Cześć. Mam syna 3,5 letniego nudzą mu się ksiązki typu: pucio, kici kocia, psi patrol i inne. Biblioteka przewertowana, brakuje już pomysłów. Opowiadam mu więc wymyślone historyjki inspirowane bajkami, wierszami itd ale powiem szczerze, że nie mam już siły wymyślać co wieczór co innego. Więc czy znacie jakieś książki ze sporą ilością treści, jakieś fajne opowieści, opowiadania dla dzieci w
razdwatrzy55 +7

#gownowpis #studbaza #pdk #heheszki
źródło: comment_Y4U6aZoQKLNPqRrmW4KLrgMieAqEYzLJ.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
Byłem sobie dziś z loszką w Decathlonie, gdyż chciała sobie wybrać ciuszki do biegania.
Wchodzimy do sklepu i już od pierwszego rzutu okiem go zauważyłem - kilkuletni dzieciaczek z------------y po sklepie z gałą i drący się wniebogłosy - standard jak na Decathlon. Olałem.
Loszka wybiera ciuszki, ja oczywiście przytakuję, że tak, ładne, pasuje ci, przewiewne na pewno. Idziemy do przymierzalni.
Ona się chowa za kotarą, mówi żebym trzymał i