Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@appylan: Racja, to jak sobie poradził z przejściem do Warriors jest podręcznikowym przykładem dla następnych pokoleń, jak tego nie robić. Zaczynając od 3-1 w finałach konferencji (aż mnie skręca na myśl o tamtych playoffach), po próbę robienia z siebie badboya np. jak w Utah zaczął się spinać do ich maskotki, te śmieszne wkładki do butów po wygraniu Finałów, czy kończąc na tych tragicznych kontach w mediach społecznościowych (ale na swoim Twitterze
@Trae: Masz racje
KD jest tym samym graczem co w OKC i po przejściu do lepszego zespołu nagle z "dobrego all stara top10 ligi" stał się "top1-2" ligi tylko dlatego że przeszedł do bardziej #!$%@? timku xDD kopałbym po mordzie tych wszystkich baylessow i smithów z tymi gównonarracjami
@Trae: Więc z tym legacy to każdy obiektywny fan wie, że te jego wszystkie pierscionki powinny się liczyć jako dzielone a i tak kazde psy z TV to łykają i nagle stał się turbokozaczkiem ligi bo przeszedł do lepszego timu i teraz każda jego opinia/słowo jest ważne
KD jest tym samym graczem co w OKC i po przejściu do lepszego zespołu nagle z "dobrego all stara top10 ligi"

@Weed233: Przepraszam, ale nie jestem pewien czy cię dobrze zrozumiałem. Czy twoim zdaniem KD za czasów gry w OKC był tylko graczem top10?
@Weed233 Nie wiem czy uda ci się znaleźć jakikolwiek ranking/opinie szanowanego eksperta z powiedzmy lat 2013 - 2016 w którym KD byłby niżej niż na 4-5 miejscu. A to i tak duże asekuranctwo z mojej strony bo z reguły to były miejsca 2-3 i przyjście do GSW niczego w tej kwestii nie zmieniło, jeśli już to Durant mógł spaść niżej z tego powodu w hierarchii.
@appylan: ja tam lubie go za to ze czasami powie za duzo. Duzo emocji wzbudza i duzo emocji ma w sobie chlopak. Obecnie wiekszosc koszykarzy mowi frazesy "thank god for allowing me to be here" "great organization" "great coach" a 3 dni pozniej typ chce trejdu. KD jest dziwny ale tez duzo daje na charity wiec ciezko go ocenic. Bardziej mnie denerwuje osoba westbrooka i samo OKC. Oddanie Hardena, bezsensowne przeniesienie