Aktywne Wpisy
SK*****ny źle zakrecili olej, trzymałem na siedzeniu. Nie wiem teraz czy to odpiore. Przysięgam, że ich za to pozwe. Macie jakieś rady czym to odmyc z siedzenia? #volvo #mechanikasamochodowa #pomocy
Każdy, kto kiedykolwiek chciał sobie kupić fajny samochód i powiedział o tym rodzinie/znajomym/ludziom w internecie zapewne usłyszał co najmniej kilka kwestii z poniższego bingo. Piszcie, ile Wam wyszło.
#motoryzacja #samochody #carboners #bekazpodludzi #patologiazewsi #patologiazmiasta
#motoryzacja #samochody #carboners #bekazpodludzi #patologiazewsi #patologiazmiasta
https://www.chmielnik-jakubowy.pl/uwarzono-piwo-byczymi-jadrami/
#piwo #craftbeer #wroclaw #beergeekmadness #hiszpania #byczejadra #piwnewiesci #wiescizkraftu
- 2018
- nie rozumiej, że w posiłkach i napojach niekoniecznie musi chodzić o zaspokojenie potrzeb fizjologicznych
Niewykluczone, że to piwo będzie jak szczyny. Ale jest szansa, że będzie miało jakieś ciekawe nuty smakowe, które wąskiej grupie konsumentów zasmakują. Nie ma być do "walnięcia w ciepły dzień", tak jak menu degustacyjne w restauracji nie jest do nażarcia się.
Podobne januszowanie jak w rozmowach o sztuce. "Hehe, co to za bohomazy?
Najbliżej będzie coś w kierunku Svetly Vycepni, np.:
Desitka z naszego browaru
X Stoleti z Łańcuta
Polka z Bytowa
Marynka Wąsosz
aczkolwiek o niskim ekstrakcie w trochę innej kategorii smakowej znajdzie się sporo piw, w stylu IPL, session IPA, Gose, mild czy berliner.
Zarzucanie browarom kraftowym, że nie warzą tego stylu to jak narzekanie, że w dobrej restauracji nie serwują kebabu. Jak to? Przecież każdy lubi kebab! ( ͡° ʖ̯ ͡°)
dlatego podałem mu podobne, ale takie z pełnoprawnym aromatem, smakiem i goryczką.
Myślę, że normalna osoba rozumie, że w cenie 3-4x wyższej zawartość nie może być taka sama, bo po co wtedy przepłacać?