W ramach przygotowań do kwietniowego Beer Geek Madness we Wrocławiu, Browar Brokreacja uwarzył p--o z… byczymi jądrami. A wszystko dzięki kooperacji z Walentym Kanią, znanym szefem kuchni, podróżnikiem kulinarnym oraz autorem książek o gotowaniu.
@von_scheisse: Cała masa tych kraftowych piw na pólkach. Ale no k---a, raz że drogie, dwa że cięzkie. W cieply letni wieczor zdecydowanie wolę jebnąć jakieś Zamkowe czy Coronę niż jakieś uberchmielone IPA na byczych chujach.
@von_scheisse @MrGordon : widzę z tymi piwami wali ich w dekiel jak projektantów mody z ciuchami, niby awangarda i niby "się nie znacie" a człowiek woli walnąć jasne pełne w ciepły dzień niż wywar z drożdży chmielu i genitaliów byka.
@mroz3: nie wiem jaki jest sens wkładania tego do brzeczki, ale podroby ponownie stają się popularne i... dobrze. Jąder nie jadłem ale ozory, poliki, cynaderki są smaczne.
Cała masa tych kraftowych piw na pólkach. Ale no k---a, raz że drogie, dwa że cięzkie.
W cieply letni wieczor zdecydowanie wolę jebnąć jakieś Zamkowe czy Coronę niż jakieś uberchmielone IPA na byczych chujach.
@MrGordon: jak najbardziej cię rozumiem. Za duży wybór dla lemingów powoduje przegrzanie mózgu przy półce z kraftami i powrót do stanu wyjściowego - kupienia Zamkowego czy innego Żubra w puszce. A jakbyś się trochę wysilił i
https://www.chmielnik-jakubowy.pl/uwarzono-p--o-byczymi-jadrami/
#p--o #craftbeer #wroclaw #beergeekmadness #hiszpania #byczejadra #piwnewiesci #wiescizkraftu
Komentarz usunięty przez autora
W cieply letni wieczor zdecydowanie wolę jebnąć jakieś Zamkowe czy Coronę niż jakieś uberchmielone IPA na byczych chujach.
@sEB-q: zapomniałeś o słodzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MrGordon: Przecież jest cała gama piw typu session, lite które wchodzą lepiej niż woda i Tyskie.
@MrGordon: jak najbardziej cię rozumiem. Za duży wybór dla lemingów powoduje przegrzanie mózgu przy półce z kraftami i powrót do stanu wyjściowego - kupienia Zamkowego czy innego Żubra w puszce.
A jakbyś się trochę wysilił i
@sEB-q: a co jak dzień nie jest ciepły?