Wpis z mikrobloga

W ramach przygotowań do kwietniowego Beer Geek Madness we Wrocławiu, Browar Brokreacja uwarzył p--o z… byczymi jądrami. A wszystko dzięki kooperacji z Walentym Kanią, znanym szefem kuchni, podróżnikiem kulinarnym oraz autorem książek o gotowaniu.

https://www.chmielnik-jakubowy.pl/uwarzono-p--o-byczymi-jadrami/

#p--o #craftbeer #wroclaw #beergeekmadness #hiszpania #byczejadra #piwnewiesci #wiescizkraftu
von_scheisse - W ramach przygotowań do kwietniowego Beer Geek Madness we Wrocławiu, B...

źródło: comment_JlEui19FUEcekj01wNMTzuWE7AUvhjcY.jpg

Pobierz
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@von_scheisse: Cała masa tych kraftowych piw na pólkach. Ale no k---a, raz że drogie, dwa że cięzkie.
W cieply letni wieczor zdecydowanie wolę jebnąć jakieś Zamkowe czy Coronę niż jakieś uberchmielone IPA na byczych chujach.
  • Odpowiedz
@von_scheisse @MrGordon : widzę z tymi piwami wali ich w dekiel jak projektantów mody z ciuchami, niby awangarda i niby "się nie znacie" a człowiek woli walnąć jasne pełne w ciepły dzień niż wywar z drożdży chmielu i genitaliów byka.
  • Odpowiedz
@mroz3: nie wiem jaki jest sens wkładania tego do brzeczki, ale podroby ponownie stają się popularne i... dobrze. Jąder nie jadłem ale ozory, poliki, cynaderki są smaczne.
  • Odpowiedz
Cała masa tych kraftowych piw na pólkach. Ale no k---a, raz że drogie, dwa że cięzkie.

W cieply letni wieczor zdecydowanie wolę jebnąć jakieś Zamkowe czy Coronę niż jakieś uberchmielone IPA na byczych chujach.


@MrGordon: jak najbardziej cię rozumiem. Za duży wybór dla lemingów powoduje przegrzanie mózgu przy półce z kraftami i powrót do stanu wyjściowego - kupienia Zamkowego czy innego Żubra w puszce.
A jakbyś się trochę wysilił i
  • Odpowiedz