Wpis z mikrobloga

  • 0
@WstretnyOwsik: Susze w przedpokoju pomiędzy kuchnia a pokojem i akurat wypada mi to w środku mieszkania wiec ruch powietrza jest cały czas ( ͡° ͜ʖ ͡°) a to bardzo ważne w tym przypadku
  • Odpowiedz
@DonPrecel O #!$%@? stary, ususzenie takiej karkówki to jak wygrać z rakiem. Nażarlem się dzisiaj jak świnia a autentycznie się głodny zrobiłem jak to zobaczyłem.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@DonPrecel: ja się nie znam, ale chyba, by poczuc wszelkie walory smakowe, kroi sie takie wędliny na cieniutkie pladtry, Ty tu masz centymetrową foszte i mówisz, ze pyszna? :)
  • Odpowiedz
  • 0
@nexpo: nie mówiłem/pisałem ze kroiłem jak kromki chleba i takie jadłem. Przekrojone jest poglądowo aby można zobaczyć efekt suszenie w środku mięsa. Wiadomo ze taki rodzaj mięs kroi się bardzo bardzo cienko. Nóż perfekcyjnie zaostrzony robi robotę. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz