Aktywne Wpisy
WielkiNos +567
Przecież to jest tragiczne! Zamiast promować, że dziecko fajnie samodzielnie myśli głupia baba pokreśliła wszystko żeby tylko było na jej i żeby dziecko zgnoić. I to już od najmłodszych lat.
Kto tych wariatów zatrudnia? ( ಠ_ಠ)
#szkola #matematyka #bekaznauczycieli
Kto tych wariatów zatrudnia? ( ಠ_ಠ)
#szkola #matematyka #bekaznauczycieli
kaczorgeddon +852
Mirki z #gdansk #gdynia #trojmiasto, może nie jest to idealne miejsce do tego, ale tonący chwyta się brzytwy. Mam problem z kobietą (ok 45lat), która wprowadziła się do mojego mieszkania i nie chce się z niego wyprowadzić. Szukam 2-3 osób, które zamieszkają w mieszkaniu 2-3 doby i zadbają o dobrą atmosferę. Zapłacę za cały pobyt. Może możecie kogoś polecić?
#pytanie #najem #wynajem #nieruchomosci #pomoc #mieszkanie #mirkokoksy #oszustwo
#pytanie #najem #wynajem #nieruchomosci #pomoc #mieszkanie #mirkokoksy #oszustwo
Faza pucharowa - Mecz 54
Tag do obserwacji: #mirkoserial (nazwa została z bitw serialowych) | Wyniki fazy pucharowej: KLIK
WAŻNE! Prócz głosowania proszę także o plusowanie ankiet, gdyż samymi głosami nie da się już wejść w gorące, a jest to konieczne żeby w zabawie wzięła jak największa liczba osób. Dziękuję :)
Zasady: Tym razem ocenimy dramaty (z drobnymi wyjątkami wyłączając melodramaty) powstałe w XXI wieku. W ankietach głosujemy na najlepsze naszym zdaniem filmy. Wygrany danego pojedynku przechodzi do kolejnego etapu fazy pucharowej zabawy. Głosowania trwają nie krócej niż 24 godziny (czasem może mi się zdarzyć zapisać wyniki później niż po równych 24 godzinach). Filmy zostały rozstawione zgodne z ich popularnością na Filmwebie.
Proszę o głosy, plusy i obserwowanie tagu.
Miłej zabawy :)
WYBIERZ LEPSZY FILM