Aktywne Wpisy
Krupier +190
Polscy kierowcy wchodzą na wyższy level. XD
Na chodniku zaparkować muszę bo się uduszę.
#prawojazdy #polskiedrogi #polscykierowcy ##!$%@?
Na chodniku zaparkować muszę bo się uduszę.
#prawojazdy #polskiedrogi #polscykierowcy ##!$%@?
exori_vis +55
Gadałem wczoraj ze znajomym na piwie i zrobili u niego hybrydę w pracy 3 dni z biura 2 zdalnie.
I opowiedział mi że 3 Sprint już nie dowieziony xD A jak przychodzą do biura to sobie robią plażę. Manager chciał by przychodzili to przychodzą, ale wygląda to tak, że o 9 idą zespołem na kawę, potem o 10 mają calla na słuchawkach, po callu idą znowu na kawę, potem o 12 na
I opowiedział mi że 3 Sprint już nie dowieziony xD A jak przychodzą do biura to sobie robią plażę. Manager chciał by przychodzili to przychodzą, ale wygląda to tak, że o 9 idą zespołem na kawę, potem o 10 mają calla na słuchawkach, po callu idą znowu na kawę, potem o 12 na
Jaki następny cel?
Może bieg wokół równika największej planety w Układzie Słonecznym.
Równik Jowisza ma 439 264 km jest to trochę więcej niż nasz obecny cel, a będzie zabawny an parę lat.
[ #sztafeta #bieganie #ruszmiasto #ruszccos #kiciochpyta ]
Czy ejsteś przecina Biegniemy wogół równika Jowisza?
Witamy!
Uwaga dotycząca dodawania wpisów.
Wynik zamieszczaj w pierwszej lini wpisu. Ułatwisz odejmowanie innym biegaczom oraz skryptowi.
Schemat odejmowania: [Wynik z poprzedniego wpisu] - [Twój przebyty dystans] - [Twój przebyty dystans 2] - [Twój przebyty dystans 3] = [Wynik odejmowania]
np. 15375,59 km - 4 km - 6 km - 21,07 km= 15344,52 km
następnie opcjonalnie zdjęcia, opis itp.
na końcu tagi.
Więcej statystyk na http://sztafeta.adammik.eu
Do
@Kinja: Na Księżycu jest baza transferowa w górne warstwy podplanety, zakały Układu Słonecznego.
Jowisza sam proponowałem i uważam że to najsensowniejszy cel. A jak już obiegniemy #jowiszcwel to możemy się wybrać po sąsiedzku na przebieżkę po pierścieniu D Saturna - 468 160km.
@dietyloamoniowy: @Daymare: CO do wybrzeży - po pierwsze za dużo,