Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@anonimowyzpl też chciałem, ale rozsądek wygrał. Trzeba było wstać 5.45 do pracy. Pobierałem chyba to 1,5h. Trzy razy przerwało mi pobieranie po LTE z telefonu. ( ͡° ʖ̯ ͡°) no, a 24bit flac troche mi transferu zjadł. Jednak warto było! Szybkie zgranie z telefonu na kartę z DAPa i słucham.
  • Odpowiedz
@anonimowyzpl: wiadomo nie będę się kłócił ani nawoływał żeby ludzie nie kupowali. Po prostu bardziej podobają mi się stare beaty i podkłady. Miały to coś, a te nowe płyty są jak dla mnie bardzo popowe żeby wszyscy słuchali Ostrego.
  • Odpowiedz
@ulsterboy: spoko szanuję. Ja jako człowiek żyjący na równi z OSTRym doskonale odbieram jego muzykę i ewolucję. Nie zgadzam się z teorią popu bo mało obecnych nastolatków słucha ostrego a zobacz ile słucha jakichś gówien pokroju tego idioty z pokrojoną gębą.
  • Odpowiedz
  • 0
@thestabilizator no na pewno nie uznał bym go jako jeden z najlepszych albumów Ostrego. Póki co jak słucham to jest nieźle, ze dwa utwory totalnie mi nie leżą. W Życie po śmierci najbardziej mi nie pasował utwór nagrany z synem.
  • Odpowiedz
@scooby666: ja też nie postrzegam go jako osobnego albumu ale jest świetnym dopełnieniem trylogii i wszystkie 3 albumy tworzą wspaniałą całość. @ulsterboy dokładnie tak jest. Adam też szalał wtedy i ja szalałem teraz jesteśmy na tym samym etapie. Myślę, że się nie pomylę mocno jeśli stwierdzę, że OSTRego słuchają głównie ludzie 25+
  • Odpowiedz