Aktywne Wpisy
Milo900 +1
Iść na sor?
Dzis robilem porzadki w ogrodzie, stare konary przesuwalem , dzewka, drewko itp. duzo robali bylo.
Poszedlem do domu, wykapalem sie i tak dziwnie dretwieje mi to miejsce, delikatnie piecze xD
Generalnie cierpie na nerwie lękową, zwiazana ze stanem zdrowia i sobie wkrecilem ze mnie jakis pajak ukasil albo cos innego.
To
Dzis robilem porzadki w ogrodzie, stare konary przesuwalem , dzewka, drewko itp. duzo robali bylo.
Poszedlem do domu, wykapalem sie i tak dziwnie dretwieje mi to miejsce, delikatnie piecze xD
Generalnie cierpie na nerwie lękową, zwiazana ze stanem zdrowia i sobie wkrecilem ze mnie jakis pajak ukasil albo cos innego.
To
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Gdy moja żona spała obok mnie, któregoś wieczoru dostałem powiadomienie z facebooka... jakaś dziewczyna wysłała mi zaproszenie do znajomych na fb.
Pomyślałem więc, że zobaczę kto to jest...
Wysłałem jej wiadomość z pytaniem: "kim jesteś, znamy się?"
Odpowiedziała: "Hej to ja, nie pamiętasz mnie? Słyszałam, że ożeniłeś się".
Pisaliśmy przez jakiś czas i w pewnym momencie napisała... " wiesz, wiem nie powinnam tego pisać, ale ja wciąż tęsknię za Tobą".
Gdy moja żona spała obok mnie, któregoś wieczoru dostałem powiadomienie z facebooka... jakaś dziewczyna wysłała mi zaproszenie do znajomych na fb.
Pomyślałem więc, że zobaczę kto to jest...
Wysłałem jej wiadomość z pytaniem: "kim jesteś, znamy się?"
Odpowiedziała: "Hej to ja, nie pamiętasz mnie? Słyszałam, że ożeniłeś się".
Pisaliśmy przez jakiś czas i w pewnym momencie napisała... " wiesz, wiem nie powinnam tego pisać, ale ja wciąż tęsknię za Tobą".
Z tej okazji mamy małe #rozdajo eleganckiego męskiego skórzanego paska (tego ze zdjęcia), wykonanego z PRAWDZIWEJ włoskiej skóry, w sam raz do lania niegrzecznych #rozowepaski (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Zasady wszystkim dobrze znane, wystarczy plusnąć. Aby zwiększyć swoje szanse, można wejść na naszą stronę Tomskór wybrać jakiś produkt, który się Wam podoba i wkleić link w komentarzu.
#modamenska #niebieskiepaski
Komentarz usunięty przez autora
( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Komentarz usunięty przez autora
Mnie najbardziej podoba się ten wyrób.
" zwierząt futerkowy chktóra "
dziękuję, poproszę nagrodę, zamykam temat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
http://tomskor.opole.pl/glowna/268-pasek-skorzany-8020.html
wbrew pozorom bardzo dobra cena, a nóż się uda. Hej!
110