@daniel-nowak123: Nie spekuluje krótkoterminowo. Spada, bo leci fala spadkowa, jakby sprzedawali bo widzę czerwone. Kordek chyba zapytał podczas prezentacji: Czy ktoś rozumie wszystko o czym mówimy? (jeśli dobrze zrozumiałem) I chyba tylko kilka osób podniosło rękę. Informacje o relaunch muszą się rozejść i przetrawić na prosty język. Długoterminowo zakładam duże wzrosty. (Moje zdanie)
@daniel-nowak123: https://www.youtube.com/watch?v=pNoL4IE8GqI&t=6102s znalazłem ten fragment: czas; 1:41:44 Niewiele osób wie o jakiej technologii jest mowa i o czym mówimy, jaki ma potencjał. Zwłaszcza tutaj, na wykopkach interesuje ich tylko czy w ciągu miesiąca będzie lambo. Szkoda nawet czasu na wypowiedzi w tej gównoburzy ( ͡°͜ʖ͡°)
@daniel-nowak123: To sprzedadaj... Jak już pisałem, nie interesuje mnie do ilu spadnie teraz lisk. Gram długoterminowo, pod koniec roku najwcześniej sprzedam. Relaunch wypadł bardzo dobrze. Tak jak się spodziewałem. Profesjonalnie, rzetelnie, bez fajerwerków i klaunów z tamburynem. Za miesiąc konferencja token 2049, później wydanie core w ciągu 4-6 tygodni, wejście na kolejne giełdy, wydanie sdk, nowe ico
@daniel-nowak123: Raczej nie. To nie jest konferencaja liska, oni sie tam będą głównie reklamować i będą jednymi z wielu. A wzrosty być może po konferencji (zależy jak się zaprezentują, chodzi o rozgłos, i szukanie inwestorów) ale też bym się nie spodziewał czegoś wielkiego, jak już to wzrosty będą na przełomie marca/kwietnia, wtedy wychodzi core i wzrosty powinny być spore
#lisk
Komentarz usunięty przez autora
Długoterminowo zakładam duże wzrosty. (Moje zdanie)
https://www.youtube.com/watch?v=pNoL4IE8GqI&t=6102s
znalazłem ten fragment: czas; 1:41:44
Niewiele osób wie o jakiej technologii jest mowa i o czym mówimy, jaki ma potencjał. Zwłaszcza tutaj, na wykopkach interesuje ich tylko czy w ciągu miesiąca będzie lambo. Szkoda nawet czasu na wypowiedzi w tej gównoburzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)