Aktywne Wpisy

Lewusx +21
Osobie która zgadnie ile lat dzieli te dwa zdjęcia i ile kg więcej ważę po prawej, rozpisze plan treningowy i przez miesiąc będę sprawował opiekę nad techniką wykonywania ćwiczeń. (300zł usługa)
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
źródło: BA4022A9-3F40-4EAB-8812-D2BF92C19A69
Pobierz
PanNieznanypl +47
Moim problemem nie jest #praca w #korposwiat tylko ogólnie praca na etacie, marnowanie najlepszych 8 godzin życia każdego dnia, za pieniądze jakiekolwiek by nie były to nie mające żadnej wartości w porównaniu do tego czasu którego nikt nie zwróci, życie mija jak przez palce, a my jesteśmy szczurami w tym kołowrotku, jedyny mój sposób na życie to #biznes nie widzę siebie na etacie tyrajacym do końca

Programiści15k na ich profesjonalnym systemie b2b (solexb2b) który sprzedali jednej z hurtowni z której korzystamy ograniczyli nas do wykonywania zapytania na 6 sekund. Bo ich system nie ogarniał 20 zapytań na sekundę co jakieś 10 minut.
Ja będąc na stronie hurtowni klikam szybciej niż raz na 6 sekund, ciekawe czy innym klientom którzy nie stosują pobierania treści w tle a klikają szybciej niż raz na 6 sekund każą robić to wolniej....
Tak oto właśnie firma solexb2b.com posiada jak to opisują: kompleksową platformę "szybkość" :-)
Najlepsze że założyli blokadę nam na IP, wiedząc że jesteśmy jednym z klientów hurtowni, nie kontaktując się z nami przed jej nałożeniem, mimo że my się kontaktowaliśmy z nimi to stwierdzili że nikt tego nie robił ( a ja rozmawiałem z ich informatykiem dobre 20 minut i myślałem że doszliśmy do porozumienia ).
A nawet podczas blokady naszego systemu, strona hurtowni działała dalej tragicznie w dzień wolny a to już jest kompleksowa platforma.
Po moim krótkim doświadczeniu lepiej nie brać tego "kompleksowego rozwiązania" pod swoje usługi bo będą klientów ograniczać.
Jak mnie wkurzają tacy ludzie.
@graczu: Jakbym był sprzedawcą to bym chyba wolał platformę, dzięki której będę sprzedawał drożej, a nie taniej. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@graczu: Dlatego jest jeszcze nadzieja dla mnie na tym rynku. Zrobić coś takiego co po prostu działa, z--------a i posprzedawać.