Aktywne Wpisy

hejterka99 +18
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

vartan +49
Zauważyłem, że masa ludzi ma srakę w dzień wypłaty. Czekają jak na gwoździach, bo MUSI dziś wpłynąć.
Moja szwagierka np. nie chce zmieniać konta na bank poza lokalnym spółdzielczym, bo jej koleżanki dostają w ten sposób wypłatę dzień później.
Serio tak wiele osób nie na buforu nawet na 1-2 dni?
I ja nie piszę o tym, że pracodawca nie wypłaca w ogóle, tylko że po prostu z jakiegoś powodu wypłata przychodzi dzień później, a oni
Moja szwagierka np. nie chce zmieniać konta na bank poza lokalnym spółdzielczym, bo jej koleżanki dostają w ten sposób wypłatę dzień później.
Serio tak wiele osób nie na buforu nawet na 1-2 dni?
I ja nie piszę o tym, że pracodawca nie wypłaca w ogóle, tylko że po prostu z jakiegoś powodu wypłata przychodzi dzień później, a oni

@roko, @Zolwiqq, @cypisek84, @kocham_jeze, @WielkaLampa, @MrMiki, @paszko_M, @alvaros, @Jdk_, @slodkiPrec, @Codein, @stsgol, @TonyHawking, @MentorPL, @DonFurajkresko, @Dziki_majonez, @lisiek, @mokry_sen_polonisty, @przemokot11, @turtledove, @kooolega, @Fiktorianin, @Arke, @Marval
Komentarz usunięty przez moderatora
BARDZO PROSZĘ O W-------E CARLSBERGA, TO G---O ODPADNIE PRĘDZEJ CZY PÓŹNIEJ ALE WOLĘ SIĘ UPEWNIĆ I SPAĆ SPOKOJNIE.
CARLSBERG MUSI ODEJŚĆ
DZIĘKUJĘ ZA UWAGĘ.
źródło: comment_Kn7ByjCIqA4gY3GJVo4Ci3jYEZViwW5B.jpg
Pobierz@kenzic Oglądałem, ale tam są zbyt rzadkie piwa . I za drogie :-) Kormorany przeca chodzą po 5zl