Aktywne Wpisy

12recoor1 +11
#gromda siema ekipa, jakbym mogl prosic o linka, zostawcie komenatrz, jak zdobede to kazdemu wysle

szyderczy_szczur +230
Różowe jak zwykle w ważnych sprawach zamknęły piste na wykopie..
One mocne są tylko w sprawach dziecko, alimenty, psiecko, aborcja, pieniądze od ruchacza i państwo pomóż
Obrona Ojczyzny ich nie dotyczy
Areczki sie tym zajmą..
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #rozowepaski #pieklomezczyzn
One mocne są tylko w sprawach dziecko, alimenty, psiecko, aborcja, pieniądze od ruchacza i państwo pomóż
Obrona Ojczyzny ich nie dotyczy
Areczki sie tym zajmą..
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #rozowepaski #pieklomezczyzn
źródło: _mi29vOglc
Pobierz

Głosujesz na NAJOBRZYDLIWSZE z pozostałej siódemki. A zwycięskie p--o oczywiście zakupię i wypije ;))
Chcesz być wołany - zaplusuj wpis! Obserwuj również autorski tag #wykopowawykreslanka (dzięki za 500 obserwujących!)
Dziękuje również za wszystkie głosy oddane w poprzednich głosowaniach. #p--o
źródło: comment_87DHp5W9lWjxBwpkwwL7mENfvck9ABRG.jpg
PobierzKtóre najgorsze z pozostałych?
@roko, @Zolwiqq, @cypisek84, @kocham_jeze, @WielkaLampa, @MrMiki, @paszko_M, @alvaros, @Jdk_, @slodkiPrec, @Codein, @stsgol, @TonyHawking, @MentorPL, @DonFurajkresko, @Dziki_majonez, @lisiek, @mokry_sen_polonisty, @przemokot11, @turtledove, @kooolega, @Fiktorianin, @Arke, @Marval
Komentarz usunięty przez moderatora
Pół biedy, jak ustawiasz się na p--o w plenerze. Teraz każdy monopolowy musi mieć w lodówkach jakieś ciachany palone, kormorany niskosłodzone i inne żywe bezglutenowe, nabierze sobie taki 6 różnych do siatki i zadowolony nie truje d--y. Ale nie daj boże kup sobie p--o jakiegoś większego browaru. Nie mówię to
BARDZO PROSZĘ O W-------E CARLSBERGA, TO G---O ODPADNIE PRĘDZEJ CZY PÓŹNIEJ ALE WOLĘ SIĘ UPEWNIĆ I SPAĆ SPOKOJNIE.
CARLSBERG MUSI ODEJŚĆ
DZIĘKUJĘ ZA UWAGĘ.
źródło: comment_Kn7ByjCIqA4gY3GJVo4Ci3jYEZViwW5B.jpg
Pobierz@kenzic Oglądałem, ale tam są zbyt rzadkie piwa . I za drogie :-) Kormorany przeca chodzą po 5zl
zresztą po 2 tygodniowej abstynencji spowodowanej pobytem w szpitalu to mi p--o nie smakuje nie podchodzi