Aktywne Wpisy
Czy kontynuowali byście Wasz związek jeśli wasza partnerka by was uderzyła z otwartej dłoni podczas kłótni? Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć #zwiazki #niebieskiepaski
DrakkainenV +158
XDDDD
Nawet słaby
Patrząc na to jak ty, każdą karierę zaczętą na studiach można nazwać Misiewiczostwem.
@utopjec: I tyle w temacie, nie pisz mi o jego talentach, bo jak koń wygląda każdy wie...
@Puter: a gdzie ja piszę o jego talentach? zwykła kariera z protegowanym, natomiast to nie jest temat oceny jego kariery, tylko zwykły propagandowy obrazek, który ludzie, którzy go nie lubią uznają za wielce "orający", tymczasem raczej jest to orka obiektywizmu plusujących. Petru nie jest wybitnym ekonomistą, jest przeciętno-słabym, ale ekonomistą jest. Równie dobrze możemy
@utopjec: Tu piszesz.
@utopjec: W którymś z wywiadów/wypowiedzi nie potrafił wykonać prostego działania arytmetycznego. Co to za argument w ogóle, że pracował w Banku Światowym? A Misiewicz pracował w Ministerstwie Obrony, no i?
@Bethesda_sucks: Petru był GŁÓWNYM EKONOMISTĄ trzech wielkich banków w Polsce (BPH, BRE i PKO BP), a tam z łapanki nie biorą.
No ale przecież "sześciu króli" ( ͡° ͜ʖ ͡°)