Aktywne Wpisy
Trias +407
Ludzkość nie wynalazła jeszcze tortury wystarczająco okrutnej, żeby nadawała się dla typków, którzy wymyślili te wszystkie wyskakujące okienka, powiadomienia itp.
Sram na wasze ciasteczka. Nie chcę otrzymywać powiadomień. Wiem, że jestem w trybie pełnoekranowym, przecież sam go, k---a, włączyłem. Nie, nie udostępnię kalkulatorowi mojej lokalizacji. I na pewno nie wyłączę adblocka, bo wtedy już w ogóle zasracie mnie tymi wyskakującymi gównami.
#gorzkiezale #w---w #zalesie #d-------------------e
Sram na wasze ciasteczka. Nie chcę otrzymywać powiadomień. Wiem, że jestem w trybie pełnoekranowym, przecież sam go, k---a, włączyłem. Nie, nie udostępnię kalkulatorowi mojej lokalizacji. I na pewno nie wyłączę adblocka, bo wtedy już w ogóle zasracie mnie tymi wyskakującymi gównami.
#gorzkiezale #w---w #zalesie #d-------------------e
ZygmuntJedyny +102
Śmieszą mnie te wszystkie wpisy o tym, jak to ktoś kupił pół bitcoina i już uważa się za przyszłego milionera. Prawda jest taka, że bitcoin to jeden wielki eksperyment i nie zastąpi prawdziwego pieniądza, bo ludzie nie lubią drastycznych zmian. Znaleźli się janusze biznesu, którym nie chce się tyłka ruszyć do pracy, tylko siedzi w internecie umierając ze stresu, bo "słupek spadł o pół stopnia". Wystarczyło się dobrze uczyć, wybrać przyszłościowy kierunek, trochę asertywności i człowiek bez stresu zarabia porządne pieniądze.
@DroMak: tak samo mówili jak zamieniano konie na samochody, listy na maile itd itd
@DroMak: dlaczego nie zarabiać jeszcze więcej? Skoro ładujesz pieniądze w giełdę/fundusze, to równie dobrze można rozsądnie wejść w krypto i mieć kilkunasto/dziesięcio/setne wzrosty...
https://hackernoon.com/how-crypto-startups-are-changing-finance-right-now-6882574a6ccb
https://steemit.com/news/@roguemoney/blockchain-and-ethereum-platform-could-replace-banks-in-raising-capital-for-innovators-and-small-businesses
Ethereum powstało w 2015, w polowie zeszlego roku zyskalo popularnosc, w najbliższym czasie zapewne zrobi rewolucje. ICO = nowe IPO. Bitcoin też ma swoje miejsce w systemie finansowym, jako najbardziej rzetelny, najdłużej działający, najlepiej przetestowany, praktycznie w 100% bezpieczny, transparentny, niezatapialny system.
Rozwój ludzkości charakteryzuje się wzrostem wykładniczym, na co przykłady można znaleźć praktycznie wszędzie w otaczającym nas świecie, liczba ludności, dostęp
Kumasz?
Dużo zarabiać, a nie umieć obracać tymi pieniądzmi to wielka strata.