Wpis z mikrobloga

@AnonimoweMirkoWyznania: "Kiepski Gust muzyczny" i coś tam z filmami mnie zaskoczył, kur**. Każdy lubi to co chce i nie ma czegoś takiego jak "kiepski gust muzyczny". Jak słucham rocka alternatywnego czy popu to mam prawo powiedzieć, że ty masz kiepski gust muzyczny bo słuchasz sobie no nie wiem, muzyki klasycznej? Weź się pizgnij w łeb chłopie i daj dziewczynie spokój.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: >
Ja moglbym o sobie wiecznie pisac, ale nie chce przy niej wyjsc na jakiegos egocentryka lub narcyza.

K---a, a pomyślałeś kiedyś, zeby porozmawiac o niej, a nie skupiac sie ciagle na sobie. Egocentryzm aż sie wylewa z tekstu. Jak zwracasz uwage na takie rzeczy jak zarobki itp, to prosze daj jej spokoj.
  • Odpowiedz
WolnaKochanka: Czasem ciężko po 12 godzinach pracy zdobyć się na jakąś ciekawą konwersację. Weź ją w wolny dzień w jakieś ciekawe wg ciebie miejsce, pokaż jej, poopowiadaj, staraj się zaciekawić. Jak chwyci to rokuje że jest się w stanie rozwijać, jak nie zatrybi to trudno nie ma sensu żadnego z was męczyć.

Zaakceptował: sokytsinolop}

• Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Nie polecam pchać się w mezalians, to na dłuższą metę wykańcza psychicznie. Prawda jest taka, że proste dziewczyny są fajne tylko na chwile, do czasu, aż znudzi ci się ich „urok” i „dobroduszność”, zostanie średnia uroda i wielka pustka w głowie. Tylko zmarnujesz swój czas i możliwe, że ona zacznie ciągnąć cię w dół, swoimi przyziemnymi smętami.
  • Odpowiedz