Aktywne Wpisy

ograniczona +158
#slubodpierwszegowejrzenia pa jakiego mam zegarka
źródło: image
Pobierz
Ana77 +10
Jak się oduczyć tego fatalizmu? Mam 34 lata i od lat wydaje mi się, że nic w życiu mnie nie czeka - nic dobrego. W sensie, że już minął czas na ułożsnie sobie życia. Chciałabym mieć ten optymizn, że jeszcze będzie fajnie. Im się jest starszym tym bardziej doskwiera samotność, może dlatego. Właśnie standardowo sobie popłakuje nad swoim życiem i jego bezsensem. W każdym razie mając taki nastrój nawet nie próbuje niczego

Widzę że znalezisko z ostatnim naszym Barcampem na temat wewnętrznej budowy procesorów i atakach Spectre i Meltdown jest poza 4 pierwszymi stronami w wykopalisku.
W sumie się nie dziwię bo trudno z technicznymi treściami się przebić na Wypok. Ale spróbujmy. Pewnie wystawiam się na lincz wołając ponad 300 osób które wykopały poprzedni nasz wykład z RTOS, ale liczę że podobnie jak poprzednio tak i tym razem tematyka embedded was zainteresuje.
"Towarzysze, pomożecie? ... pomożemy!!!"
Ps. sorry że się powtarzam ale #programista15k ogarnia mirkolisty xD (dzięki @Limonene)
#technologia #informatyka #linux #programowanie #elektronika #arduino
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen
@Rosly: XD
Nie ma za co :D
Komentarz usunięty przez autora
Wcale nie jest tak trudno, ja bym to znalezisko zauważył gdyby nie to że od 18 miałem już elonową gorączkę i nie czytałem nic innego :P I podejrzewam, że podobnie było z innymi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Icarus: Hello Adam