Aktywne Wpisy
magnetotonieja +33
#mecz #heheszki #pasta #austria
Austria: Najszczęśliwszy Naród w Europie:
Według Eurostatu z danych z 2022 roku, Austria jest najszczęśliwszym krajem w Unii Europejskiej. Jakże to może dziwić? Bo przecież współczesnym Austriakom nie brakuje powodów do radości, mając na wyciągnięcie ręki zarówno Alpy, jak i najwyższy standard życia w Europie. A czy może Austriakom zawsze sprzyjało szczęście – od korzystnego położenia geograficznego, przez historię pełną sprytnych manewrów i zaskakujących zbiegów okoliczności, aż po
Austria: Najszczęśliwszy Naród w Europie:
Według Eurostatu z danych z 2022 roku, Austria jest najszczęśliwszym krajem w Unii Europejskiej. Jakże to może dziwić? Bo przecież współczesnym Austriakom nie brakuje powodów do radości, mając na wyciągnięcie ręki zarówno Alpy, jak i najwyższy standard życia w Europie. A czy może Austriakom zawsze sprzyjało szczęście – od korzystnego położenia geograficznego, przez historię pełną sprytnych manewrów i zaskakujących zbiegów okoliczności, aż po
Joxek +7
Też się pogodziliscie z swoimi gruzami przez obecne ceny aut? xD
Mam auto z fabrycznym #lpg z 2012 r. Od początku w rodzinie, bezwypadkowe. Jakby nie patrzeć auto ma 12 lat i normalnie zmieniłbym na coś świeższego, ale jak popatrzyłem na obecne ceny używanych aut i jak na przeglądzie diagnosta potwierdził że spodni próg zdrowe. To naprawiłem klimę, zrobiłem sprzęgło, kupiłem nowe wielosezonowe opony i parę innych #!$%@? eksploatacyjnych i będę nim
Mam auto z fabrycznym #lpg z 2012 r. Od początku w rodzinie, bezwypadkowe. Jakby nie patrzeć auto ma 12 lat i normalnie zmieniłbym na coś świeższego, ale jak popatrzyłem na obecne ceny używanych aut i jak na przeglądzie diagnosta potwierdził że spodni próg zdrowe. To naprawiłem klimę, zrobiłem sprzęgło, kupiłem nowe wielosezonowe opony i parę innych #!$%@? eksploatacyjnych i będę nim
#tfwnogf #przegryw #stulejacontent #zwiazki #podrywajzwykopem
@Cerini @IsDaddyHome @lyberumweto, @imarid, @Inconsistent, @nie_usune_konta , @eks_de, @Staraagrafka, @pejsaty_wonsz, @bitchnuts, @xomarysia, @cor22222, @AxxxL, @KolejnyWykopowyJanusz, @SlodkiJezuwMorelach, @Aluskin, @login___zajety, @BertKO, @czuczupikczu, @1950M, @Burstaine, @Kam1xD, @sadisticfucker, @simengineer, @r__k, @Annnusz, @boso_przez_wykop, @Adry420, @littleblizz, @Deneyro, @Zdrajca_Narodowy, @bury_mis, @krzychoosh, @Sosna_pospolita, @lenfant_sauvage, @Nightcrawler1609, @
Komentarz usunięty przez moderatora
nawet nie wiem gdzie dokładnie mieszka to jak mam poderwać na żywo?
zgodnie z zasadami pua nie napisałem "co tam, jak tam"