Wpis z mikrobloga

• 918
Dalej do mnie to nie dociera jak można być najbogatszym człowiekiem na świecie, a jednocześnie takim zakompleksionym dzieciakiem xD
  • Odpowiedz
@Ralphs: też nie ogarniam, facet jest megalomanem i narcyzem. On serio uwierzył w swoje boty że jest zbawcą, a każdą krytykę traktuje jak herezję, gotowy szantażować narody bo randomowy polityk śmiał się odzywać do pana naszego jedynego xD
  • Odpowiedz
@QRQ: Oj nie nie nie, shadowbany to były kiedy twitter był lewacki, teraz za wspomnienie o tym że Musk oszukiwał w grze komputerowej są obcinane zasięgi, w imię wolności słowa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@Ralphs @Ralphs

Dalej do mnie to nie dociera jak można być najbogatszym człowiekiem na świecie, a jednocześnie takim zakompleksionym dzieciakiem xD

Twoje pytanie jest jednocześnie odpowiedzią
  • Odpowiedz
@Wink:
Dziwisz się? U nas przedsiębiorcy płacą najniższe podatki w Europie, a ludzie krzyczą żeby i tak im obniżać sami oddając państwu 60-70% dochodów na etacie xD
  • Odpowiedz

@Ralphs: bo pieniądze dużo kupią, ale samooceny tak naprawdę nie odbudują - najwyżej arogancję ¯\(ツ)/¯

Jego ówczesna, pierwsza laska mówiła, że to zbytek i za drogi samochód (patrz video)
I inne ciekawe kwiatki typu chłop sam siebie nazywający
xfin - >Dalej do mnie to nie dociera jak można być najbogatszym człowiekiem na świeci...
  • Odpowiedz