Aktywne Wpisy

the_good_guy +1016
Ostatnio miałem okazję rozmawiać z miłośnikami hałaśliwych motorów. No i mój szacunek do nich spadł poniżej 0 (wcześniej wynosił 0). Dowiedziałem się, że jeżdżą w stoperach do uszu, a kaski dobierają m.in. z uwzględnieniem tego, jak dobrze kask tłumi dźwięki. Czyli, rozumiecie, jeździ taki cymbał po mieście maszyną produkującą hałas o natężeniu ostrzału artyleryjskiego, bo to taki wspaniały dźwięk. Jednak sam się od tego dźwięku izoluje, za to skazuje na ten uciążliwy

smuteczek2000s +31
Oto książka. 9 miesięcy pracy. #ksiazki
źródło: temp_file7848894321006348914
Pobierz

Więcej nadzwyczajnych okryć archeologicznych zobaczycie w tym znalezisku.
---
Jesteśmy redakcją Ciekawe.org i przyszliśmy tutaj, by dzielić się z Wami ciekawostkami z całego świata.
Jeśli chcesz być zawsze na bieżąco, to obserwuj nasz autorski tag #ciekaweciekawe - jeśli nie chcesz oglądać naszych wpisów, to dodaj ten sam hashtag na czarną listę.
Masz dla nas niezwykle interesujący temat? Możesz napisać w wiadomości prywatnej lub zostawić wiadomość tutaj.
#mikroreklama #peru #ameryka #gruparatowaniapoziomu
źródło: comment_6nzUIrdPM7OX4JMHoJIoTBKvkuV8Bv72.jpg
Pobierzźródło: comment_aIJfzNrAM3ohRfATc9oYOkoIA3BkJf5w.jpg
Pobierz@jabadabadupka: @ciekawe-ciekawe: Przewodnik lokals opowiedział nam że te kamienie były szlifowane przez ludzi dopóki idealnie nie pasowały, jak coś było nie tak to ściągali i szlifowali aż bedzie perfekcja. W dodatku jest tam kilka miejsc związanych z ruchem słońca i np w raz do roku w niektórych miejscach słońce idealnie przechodzi przez te okna i oświetla święte miejsca