Aktywne Wpisy

4mmc-enjoyer +20
Jak to jest, że w każdym artykule/wiadomości/nowości/... o samochodzie elektrycznym, ZAWSZE najbardziej molestowany argument to "moim 1.9tdi robię 1000km na strzała, zrobisz to tym elektrykiem???" - jakby to miał być jakiś wyznacznik użyteczności samochodu.
Przecież bardzo mało osób dojeżdża 100km w jedną stronę do roboty, więc wytłumaczcie mi jaka to niby jest przeszkoda?
Serio wy dzień w dzień walicie tyle kilometrów, że zasięg elektryka wam nie wystarcza?
A nawet jakbyś już miał jechać nad te
Przecież bardzo mało osób dojeżdża 100km w jedną stronę do roboty, więc wytłumaczcie mi jaka to niby jest przeszkoda?
Serio wy dzień w dzień walicie tyle kilometrów, że zasięg elektryka wam nie wystarcza?
A nawet jakbyś już miał jechać nad te

CzosenWan +55
źródło: IMG_20251027_125026827_HDR
Pobierz

Nie odniosłeś sie merytoryczne do zarzutów tylko nawijasz jakieś bzdury których tu nikt nie łyka.
https://www.wykop.pl/link/4150289/klinika-hdc-obraza-pacjentow-i-grozi-pozwami-za-opinie-w-internecie/
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
napiszcie dlaczego forum zostało zamknięte, czy jednym powodem jest potencjalny proces klinki z właścicielem forum i/lub pokrzywdzona klientka?
Pozwanie kogoś a wygranie procesu to są dwie różne sprawy.
Nie rozumiem tego, ktoś grozi procesem, a właściciel zamyka forum nieodwołalnie.
Jeżeli forum zostało zamknięte z tego powodu, to gdzie są ci prawnicy zarejestrowani na forum?
@Marcinekk1: Stary nie wiem. Jestem zwykłym użytkownikiem.
I według mnie nic nie powinni.
A co do forum:
Pozdrawiam rudego ( ͡° ͜ʖ ͡°)