Aktywne Wpisy

Paladyn_28 +201
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Nacho_Libre +9
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

@HDCClinic:
Nie kłam. Nawet na polskim forum jest koleżanka pokrzywdzona przez was,a w internecie znalazłem wiele przypadków, gdzie trzeba było poprawiać waszą nędzną robotę m.in w tureckich klinikach.
Ehh partacze z hdc.
( ͡€ ͜ʖ ͡€)
@HDCClinic: Ja do tej pory myślałem, że 100% ludzi zadowolonych to jest tylko w Korei Północnej. Teraz wiem, że są już dwa takie miejsca - Korea Północna i HDC.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@HDCClinic: Przecież jeden z naszych kolegów z forum (o nicku przemox), po przeszczepieniu 8500 graftów, szuka kliniki która mu to poprawi. Przeszczepy były u was (w HDC Clinic), a poprawka już nie będzie u was, gdyż nawet tej poprawki już nie potraficie zrobić, bo nie macie jak.
Na przeszczepy wydał gigantyczne sumy, a efekty są słabe. Każdy może to sobie sam sprawdzić.
Pacjent przemox poddał się u nas tylko i wyłącznie swojemu trzeciemu zabiegowi, w którym dysponowaliśmy bardzo ograniczonym donorem złożonym głównie z mieszków 1-włosowych, w tym mieszków ekstraktowanych z brody.
Normalnie dysponuje się 1, 2, 3 i 4-włosowymi mieszkami.
Podczas jego dwóch nieudanych procedur w Turcji przeprowadzonych przez getFUE i Dr Maral’a, bezpowrotnie zniszczono większość z jego mieszków włosowych używając do ekstrakcji urządzenia mikro-motorowego.
@HDCClinic: Proszę odpowiedzieć na pytania od 1 do 5. Ja długo mam czekać ?
Dostanę w reszcie te odpowiedzi czy nie ?
Wytłumaczy się Pan ze swojego chamstwa czy nie ?
A może nie widzi Pan nic złego w obrażaniu ludzi płacących 50
Czy da się upaść niżej ? Czy temu człowiekowi $$ już totalnie padły na łeb ? Piotrze pamiętaj tylko, że karma wraca i tego ci z całego serca życzę, żeby wróciło to wszystko do ciebie z podwójną siłą.
Za napisanie na forum, że jest się nie zadowolonym z zabiegu (ʘ‿ʘ)
To niestety prawda. Firma HDC straszy swoją klientkę pozwami na setki tysięcy (tak setki tysięcy) i to tylko za to, że ośmieliła się być niezadowolona z ich usług.
To skandal. Pacjentka nie napisała ani słowa nieprawdy, a swoją relację udokumentowała zdjęciami.
To może spotkać każdego
Komentarz usunięty przez autora
czy
Koleżanka która jest niezadowolona, poznała ich słabą stronę, bo oni nie potrafią zrobić gęstej linii włosów. Teraz jej linia włosów koleżanki nie komponuje się do reszty.
Afera nie wybuchła jednak z powodu HDC, bo to jedna z wielu klinik z wadami i zaletami, ale z podejścia Polskiego konsultanta - Piotra, który uprawia
źródło: comment_aeTDMxSmS3gC9yfmwBRpOnfP6WvApZCN.jpg
Pobierz