kwasnydeszcz
1774
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
geuze
@kwasnydeszcz szansa na to, że zdrowy kot nasra na dywan jest prawie zerowa :)
199
fan_comy
@kwasnydeszcz zajebiste. Dlatego nienawidzę tych sierściuchów... chyba, że wskoczy mi do łóżka i zacznie mruczeć (。◕‿‿◕。)
53
trebeter
niby takie mądre
a głowę wszędzie w-------ą a później miauczą żeby pomóc wyjąć
24
Szysznik
@kwasnydeszcz: @fan_comy: @xblackwidowx: Nie wiem co wy macie za koty. U mnie kompletnie ślepa kotka zawsze trafia do kuwety, nawet jak musi zejść piętro niżej po schodach XD
11
s.....o
s.....o
@xblackwidowx: Koty nie wykazują zachowań charakterystycznych dla człowieka, jak np mściwość. Sranie do buta zawsze ma podłoże zdrowotne lub behawioralne.
11
h.....i
h.....i
szansa na to, że zdrowy kot nasra na dywan jest prawie zerowa :)

@geuze: Za to narzyga bez problemu. Całkiem zdrowy :)
9
xblackwidowx
@geuze: to ty chyba nie wiesz jakie koty sie mściwe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
6
ostulemijo
@kwasnydeszcz: jakis kundlarz wrzucil kota zamiast psa, bo zylka mu pękła xD kot nie nasra, od ponad 30 lat nie widzialem kociego gowna na dywanie. Natomiast psie jak najbardziej. Na dywanach, trawnikach, chodniku, klatce schodowej. To dopiero gowniane zwierzeta( ͡° ͜ʖ ͡°)
2
P.....Y
P.....Y
@kwasnydeszcz kurła dopiero wrzucałem REEE
-
1
john118
@kwasnydeszcz: mój jak nasra nie tam gdzie trzeba, to za karę jak idę spać, to biorę go ze sobą, mocno tulę i mocno ściskam i często w takiej pozycji z nim zasypiam. Darmowe ciepło nie może się zmarnować w te chłodne dni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
polik95
@kwasnydeszcz a kiedy ja to dodalem to nawer goroncych nie bylo ( ͡° ʖ̯ ͡°)
1
enron
enron
@Shatter ale wy wiecie, że stwierdzenie, że to kocia złośliwość, to tylko ludzka interpretacja? Mierzymy koty swoją miarą, dla nas to jest zachowanie złośliwe, więc myślimy że dla kota też, a jak jest naprawdę kto to wie...

@adibor: pamiętam, jak przed laty jeden z naszych pierwszych kotów, gdy wyjechaliśmy na zdecydowanie dłużej niż zwykle (miał zapewnioną obsługę, a jakże) radośnie nas przywitał, wszedł z nami do domu, połasił się
1
ostulemijo
@kwasnydeszcz: to nie był on ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
xblackwidowx
@Szysznik: moje też trafiają, ale mam jednego co strasznie nie lubi mojej mamy i kiedyś go zrzucila kiedy spał i miala niespodzianke ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
0
geuze
@hepihipi ano to inna sprawa. Ale jak ogarnasz pastę, albo jakieś chrupki przeciwko kulkom to jest sporadyczne :)
0
Natcy22
Te lajki
0