Wpis z mikrobloga

DOBRA CHCIELIŚCIE TO MACIE ( ͡ ͜ʖ ͡)

V8 SUPERCARS FUNRACE - wystarczy jedynie podstawowa wersja #assettocorsa

tor Bathurst - klik

Auta V8 SUPERCARS - klik

hasło do serwera - WYKOP

-----------------------------------------------------------
Kręcimy lapy od teraz do czwartku do godziny 10:00

TOP 35 pojedzie wyścig główny
----------------------------------------------------------
Harmonogram eventu:

preq - wtorek godz 10:00 do czwartek godz 10:00
wyścig czwartek 25:01:2018:
trening 20:00 - 40min
Qual 20:40 - 20min
Race 21:00 - 60min (wymagany pitstop)
------------------------------------------------------------

Planowana transmisja LIVE i komentarz od @Sefni

----------------------------------------------------------------

aktualne czasy będa się pojawiać na http://am.acleague.pl/

-----------------------------------------------------------
#acleague #simracing #gry
ACLeague - DOBRA CHCIELIŚCIE TO MACIE (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)

V8 SUPERCARS FUNRACE - wystarcz...

źródło: comment_SnH4gW0OiEvV4Bq74Nd7fsTMVuvSH61W.jpg

Pobierz
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mokrysedes Ja ze swojej strony dodam, że staram się prowadzić ligę ja najlepiej potrafie. Na tyle na ile mi czas pozwala. Wiem, że niektóre decyzję mogą się komuś nie podobać, ale staram się zawsze spróbować dogadać. Nie ja stworzyłem @ACGP nie ja stworzyłem @HalkoRacing widocznie niektóre osoby mają inną wizję wspólnej zabawy która nie jest zgodna z moją. Ale prawdę powiedziawszy taki stan rzeczy nie jest niczym złym dopóki
  • Odpowiedz
@ACLeague: ok czyli tak jak czułem, bo przebywam na innym discordzie gdzie są wszyscy Ci z ktorymi mi sie osobiście dobrze śmieszkowało zostałem zdegradowany, chcieliśmy zrobić pewien projekt to były inne opinie na ten temat, więc by projekt fajny wyszedl potrzeba innych wieęc naturalne jest to, że szuka się takich osób, teraz już sam nie wiem czy idziemy na dobro simracingu czy na dobro śmieszkowania które już jest i tak
  • Odpowiedz
Ale prawdę powiedziawszy taki stan rzeczy nie jest niczym złym dopóki "konkurencyjna" ekipa nie działa na szkodę drugiej.

@TheSznikers Chyba że działa w drugą stronę to wtedy jest spoko. Patrz: RoyalRacing
  • Odpowiedz
@Golomp No co jeżdżą sobie ;) byłem tam zapisany nawet, nawet pomagałem adminowi. Ale że ciężko było się dogadać to zrobiłem elo. A że się ludzie czasem coś tam śmiali bo niektóre decyzję były wprost śmieszne to co poradzę? Przynajmniej nie było to wywlekane na lewo i prawo tak jak tutaj teraz.
  • Odpowiedz
Bierzcie przykład ze mnie, lubię wszystkich pomimo ich wad, siedzę sobie w halko i w acl, śmieszkuję sobie z obu grup i mam w------e, bo to jest najważniejsze, jak przestajemy się śmiać sami z siebie to jest ten moment, kiedy trzeba się zastanowić, czy nie ma się smutnego życia, peace ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@ACLeague: nie spodziewalem sie, ze jednym pytaniem o kulture rozpetam taki syf, sorry ( ʖ̯)
Chyba rzeczywiscie musicie zrobic ten zlot, kulturalnie napic sie wodeczki, dac sobie po mordzie to Wam przejdzie ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz