Wpis z mikrobloga

K. 28 Kraków

Zgłoszenie nr 183 z dnia 2018-01-21 13:10:14

Imię: K.
Miejscowość: Kraków
Kim jestem?
Uhm. Na to pytanie zawsze najtrudniej mi odpowiedzieć i zdecydowanie wole kiedy inni robią to za mnie. Jestem zajawkowiczem z niecierpliwością patrzącym w przyszłość. Choc płacą mi za planowanie, to prywatnie jestem z tym na bakier. Mam masę zainteresowań, których staram się nie zaniedbywać. Duzo jeżdżę, zwiedzam i odkrywam. Czesto zjawiam sie na festiwalach muzycznych w różnych częściach europy. Poza tym niewiele więcej mogę napisać bo chciałabym pozostać względnie anonimowa. Zawodowo jestem trochę takim IT Mirkiem (jeszcze nie 15k) ;)

Wygląd
Jestem dość niska, mam kobiece kształty i lubię swój wygląd. Mam wszystko na miejscu i świadomość swojej seksualności. Nosze okulary, mam parę kolczyków, tunele. Kocham dobra styloweczke wiec kładę duży nacisk na to, żeby ja zachowywać w każdej sytuacji. Mam długie, ciemne włosy z takich czysto technicznych rzeczy ;)

Zainteresowania
Jak juz wspominałam jest ich masa. Od prozaicznych takich jak muzyka, bez której nie umiem żyć, czy podróżowanie - po design, odnawianie mebli mid modern i gry komputerowe czy PlayStation. Jezdze tez konno, kiedxys na BMX'ach. Obecnie zamieniłam konie i rowery na auta i tu tez dobrze się bawie ;) Oczywiscie zajawek jest o wiele więcej, ale musze zostawić cos na później ;)

Czego oczekuję?
Zasadniczo nie mam żadnych oczekiwań względem tej akcji ale uważam, ze to może się udać ;)
Jestem typem kobiety niezależnej finansowo i życiowo ale to nie znaczy, ze nie doskwiera mi samotność i ze nie potrzebuje ciepła.
Szukam kogoś z kim mogę się zarówno dobrze bawić i korzystać z życia jak i kogoś kto będzie mnie wspierał i da mi to, co w swoim życiu ma najcenniejsze - swój czas.

Jak wyobrażam sobie idealny dzień z drugą połówką?
Nie ma dnia idealnego. Sa za to ludzie idealni którzy potrafią sprawić, ze dana chwila czy moment jest idealny. Preferuje każda forme spędzania czasu. Od spontanicznego pojechania o 3 rano na Słowację po dzień spędzony w ciszy przy filmie czy konsoli.

Stosunek do ślubów, dzieci, używek.
Slub cywilny - tak
Dzieci - tak
Uzywki - jestem regularnym konsumentem piwa za ktorym bardzo przepadam. Reszty alkoholu raczej nie pijam choc zdarza mi sie zapalic to i owo ;)
Papierosow nie pale (juz)

Napisz a sie przekonasz.
Przepraszam za bledy i forme ale pisanie na telefonie mirkoogloszen to nie jest latwe zadanie ;)

Kliknij tutaj jeśli zainteresowało Cię to ogłoszenie

Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić własne ogłoszenie

Kliknij tutaj jeśli chcesz przejrzeć listę wszystkich uczestników

#mirabelkaszukamirka < tag z ogłoszeniami kobiet
#mirekszukamirabelki < tag z ogłoszeniami mężczyzn
#mirekszukazonykrakow < tag z ogłoszeniami tego miasta

#mirekszukazony

MirekSzukaZony - K. 28 Kraków

Zgłoszenie nr 183 z dnia 2018-01-21 13:10:14

Imię: K....

źródło: comment_R0MzZBHFgDHwlxOkCSFIX9EXCjcGiG2H.jpg

Pobierz