Aktywne Wpisy
njdnsjdnjs +5
czy ja kiedyś #!$%@? zasnę
cały dzień mi się oczy zamykały
#!$%@?
cały dzień mi się oczy zamykały
#!$%@?
#programowanie #programista15k #programista25k #pracait #korposwiat #pracbaza #it #ai #chatgpt #sztucznainteligencja
Hahaha co za gość, kto to jest ten cały CEO Nvidia? Skąd oni go wzieli? Chłop chyba nigdy żadnego
Jensen Huang, CEO of Nvidia, argues that we should stop saying kids should learn to code.
He argues the rise of AI means we can replace programming languages with human language prompts thus enabling everyone to be a programmer.
AI will kill coding.
Hahaha co za gość, kto to jest ten cały CEO Nvidia? Skąd oni go wzieli? Chłop chyba nigdy żadnego
Zgłoszenie nr 183 z dnia 2018-01-21 13:10:14
Imię: K.
Miejscowość: Kraków
Kim jestem?
Uhm. Na to pytanie zawsze najtrudniej mi odpowiedzieć i zdecydowanie wole kiedy inni robią to za mnie. Jestem zajawkowiczem z niecierpliwością patrzącym w przyszłość. Choc płacą mi za planowanie, to prywatnie jestem z tym na bakier. Mam masę zainteresowań, których staram się nie zaniedbywać. Duzo jeżdżę, zwiedzam i odkrywam. Czesto zjawiam sie na festiwalach muzycznych w różnych częściach europy. Poza tym niewiele więcej mogę napisać bo chciałabym pozostać względnie anonimowa. Zawodowo jestem trochę takim IT Mirkiem (jeszcze nie 15k) ;)
Wygląd
Jestem dość niska, mam kobiece kształty i lubię swój wygląd. Mam wszystko na miejscu i świadomość swojej seksualności. Nosze okulary, mam parę kolczyków, tunele. Kocham dobra styloweczke wiec kładę duży nacisk na to, żeby ja zachowywać w każdej sytuacji. Mam długie, ciemne włosy z takich czysto technicznych rzeczy ;)
Zainteresowania
Jak juz wspominałam jest ich masa. Od prozaicznych takich jak muzyka, bez której nie umiem żyć, czy podróżowanie - po design, odnawianie mebli mid modern i gry komputerowe czy PlayStation. Jezdze tez konno, kiedxys na BMX'ach. Obecnie zamieniłam konie i rowery na auta i tu tez dobrze się bawie ;) Oczywiscie zajawek jest o wiele więcej, ale musze zostawić cos na później ;)
Czego oczekuję?
Zasadniczo nie mam żadnych oczekiwań względem tej akcji ale uważam, ze to może się udać ;)
Jestem typem kobiety niezależnej finansowo i życiowo ale to nie znaczy, ze nie doskwiera mi samotność i ze nie potrzebuje ciepła.
Szukam kogoś z kim mogę się zarówno dobrze bawić i korzystać z życia jak i kogoś kto będzie mnie wspierał i da mi to, co w swoim życiu ma najcenniejsze - swój czas.
Jak wyobrażam sobie idealny dzień z drugą połówką?
Nie ma dnia idealnego. Sa za to ludzie idealni którzy potrafią sprawić, ze dana chwila czy moment jest idealny. Preferuje każda forme spędzania czasu. Od spontanicznego pojechania o 3 rano na Słowację po dzień spędzony w ciszy przy filmie czy konsoli.
Stosunek do ślubów, dzieci, używek.
Slub cywilny - tak
Dzieci - tak
Uzywki - jestem regularnym konsumentem piwa za ktorym bardzo przepadam. Reszty alkoholu raczej nie pijam choc zdarza mi sie zapalic to i owo ;)
Papierosow nie pale (juz)
Napisz a sie przekonasz.
Przepraszam za bledy i forme ale pisanie na telefonie mirkoogloszen to nie jest latwe zadanie ;)
Kliknij tutaj jeśli zainteresowało Cię to ogłoszenie
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić własne ogłoszenie
Kliknij tutaj jeśli chcesz przejrzeć listę wszystkich uczestników
#mirabelkaszukamirka < tag z ogłoszeniami kobiet
#
mirekszukamirabelki < tag z ogłoszeniami mężczyzn#mirekszukazonykrakow < tag z ogłoszeniami tego miasta
#mirekszukazony
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora