Aktywne Wpisy

jakuba94 +95
30 urodziny. Jak to brzmi :)
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
PanNieznanypl +36
Uwielbiam debili z kadry zarządzającej w mojej #praca w #korposwiat, podwyżek nie ma w---w ludzi, ale zrób im otwarta imprezę plenerową na 5000 osób za pół miliona XD
#pracbaza #pracait #korpobitch
#pracbaza #pracait #korpobitch

Kurs #btc 20 stycznia 2017 r. - $891 ciekawe ilu noncoinerów i krzykaczy mówiło wtedy o bańce?
Stagnacja utrzymywała się w zasadzie do połowy maja, gdy nastąpiło wyraźne odbicie do $2730 - potraficie policzyć jaki to wzrost %?
Dlatego zróbcie coś konstruktywnego ze swoim życiem, opracujcie nową metodę inwestowania, wykorzystajcie słabości rynku na swoją korzyść i przede wszystkim ekscytujcie się rozwojem technologi, wszak krypto historia tworzy się na waszych oczach! Rok 2018 będzie przełomowy dla całego rynku krypto, a zwłaszcza dla blockchaina. Bądźcie wizjonerami, a nie chciwymi polakami.
#kryptowaluty
źródło: comment_C181qhASfoZbvXAwPgKDcXUrpvBzw413.jpg
PobierzA za rok znowu będzie płacz, że mogli zainwestować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No, ale bańka.. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@Woody_J: Pełna implementacja segwita i LN potrwa jeszcze kilka miesięcy, więc nie mówiłbym jeszcze o "wejściu". Zobacz ile giełd i portfeli obsługuje segwitowe adresy... Wejście na wyższy poziom technologiczny jest dopiero przed nami, fee nadal będzie wysokie na czym zyskuje litecoin.
Czy to zdrowe wzrosty? Nie wiem, być może nie, wszystko za sprawą wielorybów z Wallstreet, ale na to wpływu nie mamy. Wiem tylko, że ten
Do tego partnerstwa coinów z dużymi funduszami inwestycyjnymi; Stellar tworzy ciekawy projekt z FairX i IBM, w domyśle ma to być najszybsza i najtańsza sieć crypto-transakcji.
Myślę, że 50 k jest w zasięgu, a może nawet 100 k? Są jednak coiny, które mają lepszą perspektywę wzrostu na kilka następnym miesięcy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)