Wątek Flokiego jest chyba tylko po to by ekipa filmowa mogła sobie Islandię pozwiedzać. To jest tak nudne, że większą rozrywką jest obieranie ziemniaków #vikings
@unchaineddd: tak samo uważam, pierwsze odcinki były super, walka o york itd. Wątek bjorna to był dopiero powiew świeżości. A ostatnie 3 odcinki to taka lipa że ja p------e, po oglądnięciu pierwszych odcinków sezonu wracałem do wybranych scen bo były po prostu epickie, gra aktorów i reszta.
@PAT0S Wiec myślimy podobnie. Np. scena z krzyczacym Ivarem w york i trzęsącą się kamera była świetna. Pustynia również coś nowego, moglo być ciekawie ale te ostatnie 3 odc to jakby zupełnie kto inny robił niż początek sezonu.
Wątek Flokiego jest chyba tylko po to by ekipa filmowa mogła sobie Islandię pozwiedzać. To jest tak nudne, że większą rozrywką jest obieranie ziemniaków
@Aleis: No ta Islandia już nie ma sensu. Już tego historycznie nie zrobią, chybaże Flóki okaże się być tym dzieckiem co Ewa ukryła przed Bogiem bo było brudne... #pdk
pewnie to Flóki odkryje Grenlandię i Amerykę, a zginie w końcu z rąk Indian.
Do tego już na Islandii robią pasztet polityczny bo nie ma jak fabuły rozwinąć. Kurdę zamiast zrobić jakieś trzęsienie ziemi czy głód czy coś to
#vikings
Wątek bjorna to był dopiero powiew świeżości. A ostatnie 3 odcinki to taka lipa że ja p------e, po oglądnięciu pierwszych odcinków sezonu wracałem do wybranych scen bo były po prostu epickie, gra aktorów i reszta.
@Aleis:
Muszą, w końcu to robi History xD
Ale nie tak dużo, imho znaleźli idealne wyważenie pomiędzy faktami, a fikcją.
@Aleis:
pewnie to Flóki odkryje Grenlandię i Amerykę, a zginie w końcu z rąk Indian.
Do tego już na Islandii robią pasztet polityczny bo nie ma jak fabuły rozwinąć. Kurdę zamiast zrobić jakieś trzęsienie ziemi czy głód czy coś to